Tko je muškarac u čijem društvu Nina Badrić uživa na Karibima?

Instagram @badrich
Vidi originalni članak
  • Nina Badrić posljednja dva tjedna provodi na Karibima 
  • Uživa u društvu Sandre Meljničenko, supruge jednog od najbogatijih Rusa, Andreja Meljničenka
  • Objavila je i fotografiju s muškarcem s kojim je nismo imali prilike vidjeli do sada

Pjevačica Nina Badrić već drugi tjedan provodi na Karibima, a trenutke s odmora redovito dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Tako je 46-godišnjakinja objavila i fotografije na kojima je u potpunosti bez šminke, a nije se ustručavala objaviti ni fotografije u kupaćem kostimu. Za svoj je izgled dobila brojne pohvale koje su se samo nizale u komentarima. 
 

MODA Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike

Osim toga, Nina je podijelila i fotografiju sa svojom prijateljicama, među kojima je i Sandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka. Sandra je svoj rođendan proslavila na Uskrs, a Nina joj je pripremila iznenađenje tako što je zapjevala s hit pjesmu "Cherish" sa svjetski popularnom skupinom Kool & the Gang
 

No, jedna nam je njezina objava na Instagram profilu posebno "ukrala" pažnju. Riječ je o posljednjoj fotografiji u nizu na kojoj pjevačica pozira u društvu muškarca s kojim je još nismo vidjeli. Riječ je o Marku Lensu, dermatologu i osnivaču kozmetičkog brenda Zelens. Nina je uz fotografiju napisala kratki opis: "S prekrasnim doktorom. P.S. Fotografiju smo zamutili jer je u pozadini nečije dijete." 
 

Još uvijek nije poznato u kakvom su odnosu pjevačica i doktor i veže li ih nešto više od prijateljstva. Za sada to možemo samo nagađati, ali, zanš nas, mi uvijek navijamo za ljubav.

Posjeti Miss7.24sata.hr