Tko bi ga prepoznao! Zavodnik kojeg gledamo na TV ekranima objavio fotku iz djetinjstva

Instagram @haileybieber
Jedan od naših najpopularnijih glumaca, na Instagramu je objavio fotku s bakom iz 1996. godine i moramo priznati kako ga nismo prepoznali na prvu
Vidi originalni članak

Slavko Sobin, glumac poznat po ulogama Žungula u seriji 'Crno-bijeli svijet' i Ljubana u seriji 'Na granici' na Instagramu objavio je sliku iz, kako je sam napisao, otprilike 1996. godine. Mali Slavko koji je tada imao otprilike 11 godina na slici ima naočale i vidljivo uživa u hrani. S njim je na slici i njegova baka, a Slavko je uz sliku napisao: ''Teški throubek. #nona&ja #reciA#cca1996''. Slika je u kratkom periodu skupila preko tisuću lajkova.

POZNATI HRVATI Prepoznaješ li poznatu Hrvaticu na slici? Nama je trebalo vremena...

Slavko je trenutno jedno od najpoznatijih domaćih glumačkih imena, a ostvario je i zavidne uloge u stranoj produkciji. Tako se pojavljuje u filmu 'Papillon' ili 'Leptir' - priču zatvorenika Henrija Charrierea ispričali u prvoj filmskoj verziji 1973. Dustin Hoffman i Steve McQueen. Slavko u verziji, snimljenoj 2017. godine, igra uz dobitnika Zlatnog globusa Rami Maleka i Charlie Hunnama kojeg znamo po ulozi u seriji 'Sinovi anarhije'. 

Osim što izvrsno glumi, 34-godišnji Slavko uvijek pronađe vremena za svoje ljubimce, pse Bubu i Maru, za druženje s  prijateljima i fizičku aktivnost bilo da se radi o teretani ili boravku u prirodi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr