"Tako si seksi, ni upola mlađe nisu ti do koljena!": Sharon Stone i sa 62 godine pokazuje tijelo modela

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Lijepa i pametna Sharon Stone odavno je zavela publiku svojim kvalitetama
  • Pa i sa 62 godine polazi joj za rukom da svojim izgledom zadivi svoje pratitelje
  • Glumica u crnom bodiju, raskopčanoj košulji i štiklama pozira kao model, a za to je primila mnoštvo komplimenata

Prošlo je 28 godina otkako je prekrižila noge u erotskom trileru Sirove strasti i tako učvrstila svoj globalni status femme fatale. Čini se kako se i s navršene 62 godine slavna Sharon Stone ne odriče laskave titule, a zahvaljujući dobrim genima koji joj još uvijek podaruju besprijekoran izgled. U dekoltiranom crnom bodiju, raskopčanoj košulji zanimljivog printa te zlatnim štiklama Sharon je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala kako još ne namjerava otići u mirovinu. Ako se pita nas, sasvim opravdano!

Filmski poljubac Sharon Stone otkrila je koji se glumac najbolje ljubi, malo je reći da smo zatečeni

‘’Ne samo da sam zaprepaštena, već sam i zahvalna što se još uvijek bavim modelingom i sa 62 godine’’, napisala je Sharon ispod fotografije te zahvalila svima koji su ove godine angažirali. 

Fotografiju na kojoj je Sharon pozirala naslonjena na sofu ispod portreta Marilyn Monroe komentirali su mnogi. Među prvima glumici je jasno dala do znanja da fotkom podiže temperature Sharon Osbourne. 

‘’Apsolutno lijepa’’, ‘’Godine su samo broj, 30-godišnjakinje ti nisu do koljena’’, ‘’Nema šanse da imaš 62 godine..’’, ‘’Još si uvijek ultimativna kraljica pojma seksi, ti si definirala tu riječ’’, ‘’Ti si legenda’’, ‘’Božica!’’, samo su neki od komplimenata koje su joj uputili pratitelji. 

No, Sharon, koja se prvi put na velikom ekranu pojavila u filmu Woody Allena 'Stardust Memories' 1980., ne krasi samo ljepota već i intelekt. Zanimljivo, glumica ima  nevjerojatno visok IQ koji iznosi 154, a drugi razred osnovne škole upisala je sa samo pet godina. Osim karijerom glumice može se i pohvaliti diplomom iz kreativnog pisanja koju je stekla na Edinboro State University of Pennsylvania. 

Svijet slavnih Glumica Sharon Stone uputila dramatičan apel radi svoje sestre Kelly

Izvrsna forma i u sedmom desetljeću života još je više zapanjujuća kako je glumica 2001. doživjela težak moždani udar kada su joj liječnici davali samo pet posto šanse da će preživjeti. Zdravstvene probleme – od ponovnog učenja čitanja, pisanja, preko govora pa sve do hodanja, glumica je skrivala od javnosti. No, naposljetku je o svom stanju progovorila kako bi pomogla drugima

Osim toga, svoju slavu Sharon je nesebično koristila kako bi dala podršku oboljelima od AIDS-a te pridonijela u borbi protiv te bolesti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr