Tajči objavila fotografiju mlađe sestre Sanje: "Ista Michelle Pfeiffer!"

Pixell/PIXELL
Vidi originalni članak
  • Jedna od najpopularnijih zvijeda 80-ih, Tatjana Matejaš Cameron - Tajči, na svom je Instagram profilu objavila fotku s mlađom sestrom Sanjom
  • Povod je bio sestrin rođendan, a i suptilno najavljivanje njihove zajedničke karijere
  • "Sestra ista Michelle Pfeiffer", komentirao je obožavatelj

Tatjana Matejaš Cameron - Tajči svoje je Instagram pratitelje ugodno iznenadila objavivši fotografiju svoje mlađe sestre Sanje Matejaš povodom njezinog rođendana.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj, duhovitoj, pretalentiranoj, nevjerojatno snažnoj, otpornoj, neovisnoj, strastvenoj, voljenoj, koja nema tolerancije za sr*nja, ljubiteljici životinja, zemaljski osviještenoj vegetarijanki i 'puno mlađoj sestri' Sanji. Puno te volim i jedva čekam da idemo na turneju zajedno ", napisala je u emotivnoj objavi pritom najavivši njihovu zajedničku turneju. 

Life&style Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade!

Objava im je priskrbila mnoge komplimente i rođendanske čestitke, a osobito je upečatljiv bio komentar: "Sestra ista Michelle Pfeiffer :)" na što je Tajči odgovorila: "Još ljepša!"

Inače, Sanja se bavi glumom i pjevanjem. Bila je pjevačica i skladateljica u hard rock bendu u Los Angelesu imena "Duda Did", a glumila je i u Disneyjevom filmu "Holes" te u nekoliko serija. 

sestrinska ljubav 10 razloga zašto je tvoja starija sestra najbitnija žena u tvom životu

Podsjetimo, Tajči je 1992. napustila Hrvatsku te se preselila u SAD gdje se povremeno pojavljivala u glazbenim mjuziklima i na televiziji. Danas se bavi pjevanjem duhovne glazbe i nastupa po katoličkim crkvama. S preminulim suprugom, producentom Matthewom Shaneom Cameronom, dobila je tri sina s kojima živi u Cincinnatiju (Ohio).

Posjeti Miss7.24sata.hr