Sve zbog jedne fotografije: Obožavatelji bijesni na Mariah Carey!

Getty Images
Pjevačica se planirala pohvaliti obiteljskom proslavom Dana zahvalnosti, a onda je sve otišlo u krivom smjeru...
Vidi originalni članak

Mariah Carey se uvijek trudi da njezini obožavatelji budu upućeni u sve detalje njezinog privatnog života. U skladu s tim putem društvenih mreža nesebično s njima dijeli čak i one najintimnije obiteljske trenutke.

Tako je odlučila objaviti i cijeli niz fotografija s proslave Dana zahvalnosti.

No, to se pokazalo kao pogreška ekstremnih razmjera.

Naime, obožavateljima je jedna fotografija osobito zapala za oči. Naravno, riječ je o onoj na kojoj pjevačica pozira s pitom u rukama, ali i odjevena u uske traperice, majicu s nevjerojatnim dekolteom te vrtoglave potpetice.

Primjećujete li nešto neobično?

Naravno, oštrom oku sokolovom njezinih (ne)obožavatelja nije promaknuo jako loš fotošop. Jasno je vidljivo kako je pjevačica odlučila malo korigirati svoje obline pa joj je lijeva ruka poprimila neobičan oblik, kao i ogledalo iza nje, a ista sudbina dočekala je i njezine noge.

"Ovo je najgori fotošop ikad", samo je jedan od negativnih komentara koji su poput lavine "zatrpali" Instagram profil Mariah Carey.

Ipak, našlo se i onih koji su osjetili kako njihova omiljena pjevačica treba potporu pa su neumorno isticali kako je i dalje najljepša i najzgodnija na cijeloj glazbenoj sceni...

Posjeti Miss7.24sata.hr