Stvarno nevjerojatno! Udahni i pogledaj kako izgleda ormar s torbama Kylie Jenner

instagram @janko_popovic_volaric
Dok neke žene godinama maštaju o Hermesovom najpopularnijem modelu torbe, ova žena ima na desetke birkinica i to u raznim bojama. Voljeli je ili ne, Kylie Jenner ima ovaj impozantan ormar s torbama
Vidi originalni članak

Koliko puta su nas prošli trnci kada bismo vidjele predivne walk-in ormare holivudskih zvijezda nakon kojih su nam naši ormari s 3 para traperica postali smiješno mali. Naravno, ni kraljica Instagrama i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu nije izuzetak u svijetu slavnih. Naime, Kylie Jenner osim walk-in ormara s odjećom ima jedan koji je u potpunosti ispunjen - samo torbama. Da, dobro si pročitala, Kylie ima sobu ispunjenu samim torbicama čija vrijednost se procjenjuje na više od milijun dolara.

Iako bogatoj nasljednici, ali i mladoj ženi koja sama zgrće milijune u godini ništa nije strano ni dovoljno luksuzno, ovaj ormar doista izgleda pomalo perverzno, čak i za jednu bogatašicu. U moru dizajnerskih torbi najdraža joj je polica s Hermesovim uspješnicama, očekivano, a mnoge je izenadilo koliko je ovaj ormar organiziran. Pa, uvjereni smo da ne mora ona sama jadna sve to organizirati, jer ne bi se stigla posvetiti svome bogatom Instagramu i druženju s jednako ekscentričnom obitelji.

KOJI HIT! Kylie Jenner u haljini za 180 kuna!

Od stotine torbi iz kolekcije bogatašica je čak uspjela izdvojiti dvije torbice koje su drage i za koje kaže da bi ponijela sa sobom u slučaju požara: birkinicu boje bijele kave načinjenu od krokodilske kože, te mini verziju kroko birkinice u ružičastoj boji koja je dar od starije polusestre Kourtney. Naime, tu će ružičastu torbicu jednog dana pokloniti svojoj kćerkici Stormi. No, dosta priče, bacimo oko na snimku ormara s torbicama:

Posjeti Miss7.24sata.hr