Stjepan Hauser dane u Americi provodi s velikim svjetskim zvijezdama - pogledaj s kim se druži

Instagram Stjepan Hauser
Vidi originalni članak
  • Hrvatski violončelist Stjepan Hauser posljednje dane provodi u Americi
  • Na svome Instagram profilu podijelio je kako se druži s nekima od najvećih svjetskih zvijezda i objavio fotografije s Kim Kardashian i Elonom Muskom
  • Stjepan će u rujnu ove godine održati svoj posljednji koncert s 2Cellos

Jedan od dvojice najpoznatijih hrvatskih violončelista, poznat kao i najpoželjniji domaći neženja, Stjepan Hauser dane provodi u Americi. Na svojim Instagram pričama pohvalio se kako je u društvu s jednim od najvećih svjetskih zvijezda kao što su Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake, Matthew McConaughey, a objavio je fotografije na kojima pozira s najvećom svjetskom reality zvijezdom Kim Kardashian i vlasnikom Tesle Elonom Muskom.

Stjepan je nasmijano pozirao s odnedavno plavom Kim Kardashian koja se lagano oslonila na njegovo rame.

Inače, Stjepan će 19. rujna u Areni Zagreb, u sklopu svjetske turneje, odraditi svoj posljednji koncert s bendom 2Cellos i dugogodišnjim kolegom i prijateljem Lukom Sulićem. Nakon 10 godina uspješne svjetske karijere, Stjepan nastavlja solo karijeru pod imenom Hauser te ima velike planove. 

Stars Stjepan Hauser okreće stranicu. Nova karijera na pomolu?

Ranije ove godine Stjepan je za Story kazao kako je do razlaza došlo jer on i Luka su različiti karakteri i vode vrlo različite stilove života. Dok Luka vodi miran obiteljski život sa suprugom i troje djece, Stjepan je potpuna suprotnost. "Moj život je poput najluđeg filma koji ćemo jednog dana možda i gledati. Totalno nepredvidljiv, pun avantura, uzbuđenja i nepresušnog stvaralaštva", rekao je nedavno Stjepan, a mi mu to i vjerujemo i ne sumnjamo da ćemo još puno od njega vidjeti i čuti i u solo vodama.

Posjeti Miss7.24sata.hr