Stižu nam novi "Charliejevi anđeli" s OVIM glumicama

promo
U nedostatku novih ideja Hollywood često voli posegnuti u arhivu s naglaskom na superuspješne filmove kasnih 90-ih i ranih 2000-ih. Došao je red i na ovaj hit film!
Vidi originalni članak

Nakon što je hit iz 2000. potvrdio zvjezdani status anđelica Cameron Diaz, Lucy Liu i Drew Barrymore, čini se da je došlo vrijeme za još jedan nastavak filma “Charliejevi anđeli”. Zgodne cure, borbe protiv zlikovaca, odlična kostimografija i sjajni glumci osigurali su ovom filmu više od 260 milijuna dolara. Prije ova tri filmska anđela, na američkim se programima od 1976. do 1981. prikazivala istoimena serija koja je proslavila Farrah Fawcett.

A sada povratak u budućnost. Godina 2019. potvrđena je kao godina prikazivanja novog filma. Za sada se znaju tek neke stvari. Redateljica i producentica filma će biti glumica Elizabeth Banks, a vrijeme prikazivanja filma neslužbeno su ljetni mjeseci.

A glavne glumice? Za sada, također neslužbeno, će biti zvijezda 'Sumraka' Kristen Stewart i prekrasna oskarovka Lupita Nyong`o. Treći anđeo? Još se nagađa, ali čim doznamo, javljamo ti!

Posjeti Miss7.24sata.hr