Sretna obitelj! Darijo i Mirela Srna s djecom uživaju na odmoru, objavili su rijetku zajedničku fotografiju

Instagam Fotografija obitelji Srna
Vidi originalni članak
  • Darija Srnu pamtimo kao jednog od najboljih hrvatskih nogometaša 
  • Njegova supruga, Mirela Forić Srna, uspješna je poslovna žena
  • Premda rijetko dijele obiteljske fotografije, sada su podijelili jednu na kojoj možemo vidjeti cijelu obitelj na okupu…

Naime, Mirela i Dario objavili su fotografiju sa svojom djecom: kćeri Kasjom i sinom Karlom. Premda ovaj poznati par svoj privatan život uspješno drži podalje od očiju javnosti, očito nisu mogli odoljeti te su odlučili podijeliti svoj „ponos“ sa svima. 

„Happy Family“, odnosno, „sretna obitelj“, napisao je Dario kratko i jasno uz fotografiju. I mi bismo se složili da u ovom slučaju slika govori puno više od riječi, a to dokazuju i brojni komentari pratitelja koji osjećaju „vibru“ sretne obitelji. U manje od jednog dana objava je sakupila gotovo 50.000 lajkova, a uz objave poput „Lijepi ste!“, „Predivna obitelj“ i „Dario legenda“.

I dok Kasja izrasta u prelijepu djevojku nalik mami Mireli, Karlu predviđaju da će krenuti tatinim stopama u veliku nogometnu karijeru, a za oko nam je zapeo zgodan komentar: „Mali Srna, čekamo te u reprezentaciji“. 

Inače, Darijo Srna je sportski direktor u nogometnom klubu Šahtaru, gdje je i sam igrao (te postao legenda tog kluba) te je i trener s Uefinom PRO licencom. Mirela je prošle godine napravila pravi preokret u poslovnoj karijeri. Naime, nakon osam godina napustila je BURO (bila je i suosnivačica tog portala) te se okrenula novim projektima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr