Sonja Kovač pohvalila se neobičnim buketom od omiljenih čokoladica: "Ovo je savršen poklon!"

Instagram@xoxosonjakovac Sonja Kovač
Vidi originalni članak
  • Influencericu Sonju Kovač dečko Goran iznenadio je buketom omiljenih čokoladica
  • Nije krila oduševljenje ovim iznenađenjem, a njen dečko je za ideju dobio sve pohvale
  • Sonja ne skriva koliko uživa u svojoj dugogodišnjoj vezi

Naša poznata influencerica Sonja Kovač na svojem se Instagram profilu pohvalila buketom koji je dobila kao poklon od dečka Gorana. No, Goran joj nije poklonio omiljenog cvijeća, već veliki buket Sonjinih omiljenih čokoladica, Toblerone.

Sonja svoje oduševljenje iznenađenjem nije krila te je dvije fotografije buketa podijelila sa svojim pratiteljima. U opisu ispod fotografija je napisala: „Oduševio me je idejom mojih omiljenih čokolada u velikom buketu! To su te sitnice koje ostaju u sjećanju! Zato sam s vama htjela podijeliti ovu super ideju jer dragi muškarci uskoro se bliži i Dan žena!“ 

Life&style Sonja Kovač pokazala kako je uredila najdražu sobu u stanu, "ostvarenje njenih snova"

Sonja nije propustila podsjetiti i svoje muške pratitelje na nadolazeći Dan žena i dati im „slatku“ ideju o tome što bi mogli pokloniti svojoj dragoj na taj dan.

Sonja je na fotografiji uskladila i styling s buketom te nosila usku haljinu u neutralnoj, bež boji, a u istim nijansama je bio i njen make up.

Ispod Sonjine objave, nizali su se komentari pohvala na Goranovu ideju. Nives Celzius tako je napisala: „Volimo Gorana!“, dok su neki od ostalih komentara „Savršeno“, „Svaka čast Goranu“ i „Mrak, bravo Gorane“, a neki su se i našalili „Dobra ideja za svaku pohvalu, ali kad ćeš toliko toga pojesti“.

Sonja i Goran inače već godinama uživaju u svojoj ljubavi, a Sonja sve češće dijeli i njihove zajedničke fotografije, kako i dojmove sa zajedničkih putovanja. Par je tako nedavno posjetio sunčani Dubai, a zatim su se uputili i na zimovanje te nekoliko dana proveli u talijanskom Kronplatzu.

Stars Sonja Kovač pozirala je s dečkom kojeg inače ne pokazuje često, a pohvalila se i da on kuha
 

Posjeti Miss7.24sata.hr