Sonja Kovač pobrala hrpu pogleda u tirkiznim čizmama: "Je li to zato što se ljudima sviđaju ili su im too much?"

Instagram/@marianne_theodorsen Svake jeseni svaka žena sanja o savršenim čizmama, pa si postavlja pitanje potpetica ili ravne, smeđe, crne ili u žarkoj boji, iznad koljena ili ispod koljena – modela je puno, a žena ko žena sve je neodlučnija
Vidi originalni članak
  • Svake jeseni gotovo svaka žena sanja o savršenim čizmama, pa si postavlja pitanje potpetica ili ravne, smeđe, crne ili u žarkoj boji, iznad koljena ili ispod koljena – modela je puno, a žena ko žena sve je neodlučnija
  • No, ako već nisi pronašla svoj savršeni par jesenskih čizmica, možda te Sonja Kovač itekako inspirira! A možda te čak nagovori i da se odmakneš od klasike i prigrliš boje!
  • U svojim tirkiznim visokim čizmama ukrala je poglede mnogih prolaznika pa se tako upitala: "Je li to zato što se ljudima sviđaju ili zato što su im too much!?"

Ako moramo izdvojiti nešto zbog čega se toliko veselimo hladnijim danima onda bi to svakako bile čizme, posebice visoke, koje se izdvajaju kao nezaobilazni dio svakog jesenskog i zimskog ormara. Njihov moćni izgled u trenu podiže svaku kombinaciju i dodaje dozu elegancije svakom jesenskom looku, a najbolje izgledaju sa haljinicama i ženstvenim suknjama. Što najbolje zna glumica i influencerica Sonja Kovač koja je u svojim tirkiznoplavim čizmama plijenila poglede na zagrebačkoj špici.

Ovakav stajling može složiti samo Sonja, a minijaturna torbica za 3000 kuna je neizostavna

"Jučer sam prošetala nove čizmice po gradu i pobrala tonu pogleda. Sad ne znam je l' zato što se ljudima sviđaju ili zato što su im too much!? Što vi mislite? Bar je nešto bilo više plavo od naših Zg tramvaja!" napisala je Sonja u opisu Instagram fotke.

Stars Ovo još nismo vidjeli: Sonja Kovač iznenadila pratitelje fotografijom u toplesu!

"Sviđaju nam se jako", komentirala je oduševljeno Nives Celzijus uz emotikone sa srcima u očima. "Predivne su kao i ti", "Meni su prezakon", "Dobre čizme, a dama još bolja", "Premoćne su", "Uvijek top, što god obučeš", "Ludilo", "Pored tebe tramvaje i ne vidim, al uopće", "Brutalne", "Izazivaju poglede!" bili su samo neki od komplimenata koji su pljuštali na sve strane.

A ako si se ti jednako kao i mi, zaljubila u ove čizme fluorescentne boje od krokodilske kože, riječ je o marki Bettina Vermillon, a cijena im je oko 4000 kuna.

Stars Sonja Kovač pokazala "svoje najgore izdanje" i otkrila zašto se odlučila nakratko maknuti s društvenih mreža

Posjeti Miss7.24sata.hr