Slavni par je puna dva mjeseca skrivao od javnosti da je dobio bebu

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Američki mediji pišu da su Blake Lively i Ryan Reynolds prije dva mjeseca dobili treće dijete
  • Cijelo ovo vrijeme su to uspješno skrivali od javnosti
  • Još nije poznato je li Blake rodila djevojčicu ili dječaka

Glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds uspjeli su gotovo nemoguće - američki mediji pišu da je glumica prije dva mjeseca rodila njihovo treće dijete te da su to uspjeli cijelo to vrijeme skrivati od javnosti. Čak se još ni ne zna je li Blake rodila djevojčicu ili dječaka. 

Iako jedan od najslavnijih parova na svijetu, Blake i Ryan često svoj privatni život, ili barem onaj dio za koji to zaista žele, uspijevaju držati u tajnosti. Tako se, primjerice, za Blakeinu treću trudnoću doznalo tek kad je ona bila u poodmakloj trudnoći. U svibnju su se na premijeri filma 'Pokemon: Detective Pikacku' pojavili 31- godišnja Blake i 42- godišnji Ryan, a njezina žuta haljina lijepo je isticala poveći trudnički trbuh glumice. 

Stars Blake Lively ponovno u Ryanovom zagrljaju: slavna "Tračerica" stigla je u Hrvatsku

Par već ima dvije kćerkice -  četverogodišnju  James i dvogodišnju Inez, a ove godine su proslavili sedmu godišnjicu braka. 

Upoznali su se još 2010. godine za vrijeme snimanja filma "Zelena lanterna", no isprva su bili samo prijatelji. Blake je u to vrijeme bila u vezi s kolegom iz serije "Tračerica" Pennom Badgleyjem, a Ryan u braku sa Scarlett Johansson. No, već godinu dana kasnije situacija se promijenila. Blake je prekinula dugogodišnju vezu, a Ryan se sporazumno rastao. Unatoč tome što su Hollywoodom kolale informacije da je glumica u novoj vezi s Leonardom DiCaprijem, pokazalo se kako ta kratka romansa nema budućnost te se ubrzo našla u zagrljaju jedanaest godina starijeg kanadskog kolege.

Velike ljubavi Zašto se nitko ne boji da bi za ovaj glumački par sedma godišnjica mogla biti fatalna?

Posjeti Miss7.24sata.hr