Sjećaš li se filma Crossroads s Britney Spears? Britney ga se prisjetila i usput spustila majci

Film Crossroads s Britney Spears, 2002.
Vidi originalni članak
  • Nekadašnja pop princeza Britney Spears provela je 13 godina života pod prisilnim skrbništvom
  • Britney se nedavno prisjetila filma Crossroads iz 2002. u kojem je imala glavnu ulogu
  • Pjevačica misli da je njezina mama iz stvarnog života postupila i gore od odsutne majke koju je u filmu glumila Kim Cattrall te se osvrnula na njenu ulogu u konzervatoriju

Ako si rođena krajem 80-ih ili 90-ih, mladost si proživljavala na vrhuncu slave nekadašnje kraljice popa Britney Spears. Britney se početkom 2000-ih okušala i u glumačkim vodama pa se sigurno sjećaš i njenog filma Crossroads - teen drame o tri tinejdžerice koje kreću na road trip preko zemlje, usput pronalazeći sebe i svoje prijateljstvo. 

INFLUENCERS 5 pjesama Britney Spears koje i danas znaš napamet

U filmu, Britney je glumila Lucy Wagner, djevojku koja je pobjegla od zaštićenog života sa svojim ocem (kojeg glumi Dan Akroyd) u malom gradu Georgiji kako bi se ponovno ujedinila sa svojom otuđenom majkom (Kim Cattrall) u Arizoni.

I Britney se na svome Instagramu sjetila ovog filma, a pritom je iskoristila priliku i da spusti vlastitoj majci te je objavila scenu iz filma gdje Lucy plače nakon susreta s majkom i govori kako ju majka zapravo nikada nije htjela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

"Scena u filmu koji sam snimila davno!!! Kad sam shvatila da sam prošla čitav put da pronađem mamu... a ona me ne želi vidjeti !!! Znam... PRILIČNO J**** TUŽNO !!! No, mislim da je zapravo manje loše od onoga što mi je moja mama napravila u stvarnom životu, pa..." napisala je Britney osvrnuvši se na ulogu vlastite majke u čitavoj priči s konzervatorijem pod kojim je pjevačica bila 13 godina.

Britney Spears na Instagramu objavila potpuno gole fotke uz status: "Energija slobodne žene nikad nije bila bolja"

Britney je još ranije javno optužila svoju majku Lynne Spears da je njenom ocu, Jamieju Spearsu dala ideju za kontroverzni konzervatorij koji je pjevačici oduzeo bilo kakvu osobnu slobodu na punih 13 godina. Nekoliko dana prije nego što je konzervatorstvo konačno ukinuto 12. studenog 2021., Britney je okrivila Lynne (66) za smišljanje restriktivnog pravnog aranžmana zajedno s bivšim poslovnim menadžerom Louom Taylorom.

“Najopasnija životinja na svijetu je tiha nasmijana žena”, napisala je pjevačica na Instagramu prošle jeseni. “Moj tata je možda započeo konzervatorstvo prije 13 godina… ali ono što ljudi ne znaju je da je moja mama ta koja mu je dala ideju. Nikad neću vratiti te godine", nastavila je. “Potajno mi je uništila život... "

Britney je u prošlosti rekla da bi željela "tužiti [svoju] obitelj" zbog uloge u njezinom konzervatorstvu, uključujući starijeg brata Bryana Spearsa i mlađu sestru Jamie Lynn Spears. Tijekom obraćanja sudu u lipnju 2021., Britney je navela da je bila prisiljena otići u ustanovu za mentalno zdravlje, da joj je prepisan litij i da joj je umetnuta kontracepcijska spirala, sve protiv njezine volje, za vrijeme skrbništva.

Posjeti Miss7.24sata.hr