Sjećaš li se djevojčice divnog glasa iz filma "Zapravo ljubav"? Danas je odrasla i izgleda drugačije

Vidi originalni članak
  • Romantična komedija "Zapravo ljubav" iznjedrila je niz zanimljivih likova, a mnogima su u sjećanju ostali oni najmlađi - Joanna i Sam
  • Uloga mlade pjevačice pripala je tada jedanaestogodišnjoj Oliviji Olson, a zanimljivo je kako se ona danas, baš poput svog lika, bavi upravo glazbom
  • Ova 27-godišnjakinja nije se odrekla glume te posuđuje svoj glas u filmovima, a u slobodo vrijeme piše knjige za mlade

Prije dvanaest godina Joanna zarobila je srce mladog Sama u romantičnoj komediji "Zapravo ljubav". Ovaj film premetnuo se u pravi božićni klasik, a priča o prvoj ljubavi oduševila je gledatelje diljem svijeta.

Uloge mladoga para povjerene su tada trinaestogodišnjem Thomasu Brodieu-Sangsteru i jedanaestogodišnjoj Oliviji Olson.

Zvijezde osamdesetih Gdje je danas Kelly McGillis i evo zašto je nećemo vidjeti u nastavku 'Top Guna'

Glazba je njezin put

U godinama koje su prolazile, Thomas je nastavio nizati zapažene uloge,a domaćoj publici zasigurno je najpoznatiji po ulozi Jojena Reeda u hit seriji "Igra prijestolja". Za razliku od svoje filmske simpatije, Olivia je svoju budućnost odlučila potražiti u glazbenoj industriji. Naravno, to ne znači da se ova uspješna dječja glumica odrekla karijere koja ju je proslavila, no ovoj danas 27-godišnjakinji upravo je glazba postala primat.

Sjajan glas pokazala je već kao djevojčica pa ne čudi što je upravo glazbu odabrala za svoj životni put. Do sada je izdala dva albuma, a 2019. godine pojavila se u zvjezdanom izdanju show "X Factor". Bavi se i sinkronizacijom crtanih filmova, a okušala se i kao spisateljica knjiga za mlade.

HOROR FILM Gledanje horora izgleda pomaže u gubljenju kila - ali ima i drugih utjecaja na tvoje tijelo

Dječja ljubav zabilježena kamerom

Mlada pjevačica trenutačno je u vezi, no izuzev nekolicine zajedničkih fotografija na Instagramu, podatke o svom partneru drži o privatnosti. S druge strane, rado se prisjetila svog kolege Thomasa te javno priznala kako je u vrijeme snimanja bila jako zaljubljena u njega. U razgovoru za E!News je tako priznala sljedeće: "Stvarno sam bila nervozna jer sam bila ludo zaljubljena u njega, a također sam bila zabrinuta jer sam bila viša od njega. To je bio moj prvi poljubac i poljubac na ekranu". Kao da njihova priča nije mogla biti slađa!

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr