Shakira objavila fotografiju sinova Milana i Sashe. Sliče li više na nju ili oca nogometaša?

Shutterstock Shakira
Vidi originalni članak
  • Na iznenađenje brojnih obožavatelja, pjevačica Shakira na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se nalazi u društvu sinova
  • Osmogodišnjeg Milana i šestogodišnjeg Sashu nemamo često priliku vidjeti u medijskom prostoru pa ne čudi što je ova objava privukla toliku pažnju
  • Obožavatelji nisu mogli dogovoriti liče li više na oca ili majku. Na kraju je prevladalo mišljenje kako su Milan i Sasha zapravo idealan miks oba roditelja

Pjevačica Shakira iznenadila je pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira sa sinovima, osmogodišnjim Milanom i šestogodišnjim Sashom. Atraktivna 44-godišnjakinja nema običaj svoju djecu medijski eksponirati pa je ova iznimka naišla na oduševljenje velikog broja obožavatelja.

S društvenih mreža Više nije plavuša! Shakira obožavatelje iznenadila drastičnom promjenom frizure

Fotografija je nastala prilikom posjeta surf parku, no ako je suditi prema njoj, obiteljskom druženju nije prisustvovao otac dječaka i Shakirin dugogodišnji zaručnik, nogometaš Gerard Piqué. Premda na društvenim mreža rijetko objavljuju zajedničke fotografije, pjevačica priznaje kako je njihova ljubav jaka kao i prvoga dana te je iznimno ponosna na svog partnera.

Obožavatelji su primijetili kako su dječaci u kratkom roku brzo narasli, no nisu se mogli dogovoriti liče li više na oca ili majku. Na kraju je prevladalo mišljenje kako su Milan i Sasha zapravo idealan miks oba roditelja.

"Prekrasni dječaci, već su tako veliki", "Divna su ti djeca, prava slika obaju roditelja", "Kako vrijeme leti! Predivni su", "Milan je tvoja kopija!", "Predivna obitelj", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave. A ista je uspješno prikupila više od 2,5 milijuna oznaka "sviđa mi se".

Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični

Stars Ana Rucner pozirala uz sina koji slavi 15. rođendan - sliči li Darian više na mamu ili tatu Vladu Kalembera?

Sredinom kolovoza zajedničku fotografiju sa sinovima objavio je i Barcelonin stoper uz opis kako se radi o "tri mušketira". Na razočaranje velikog broja obožavateljica 34-godišnjak je ovog ljeta načinio još jedan "kontroverzan" potez te je obrijao svoju karakterističnu bradu. Sudeći prema najnovijim fotografijama, od ovog looka ne namjerava odustati.

Posjeti Miss7.24sata.hr