Severinina rukavica u lice svim nasilnim muškarcima!

instagram @janko_popovic_volaric
Severina ima novu pjesmu i, vjeruj nam, o njoj će se pričati!
Vidi originalni članak

Na Severininom Instagram profilu, jednom od najpraćenijih profila regije, danima se vrte najave njene nove pjesme 'Imaš pravo' te spota za spomenutu pjesmu. Fotografije Severine u bijelom topu i crnim boksericama te zatvorska atmosfera s hrpom frajera odjevenih u crno zaintrigirali su mnoge, a danas, u 12 sati, pjesma i spot konačno su objavljeni. 

Severinina pjesma nosi naslov 'Imaš pravo', ali sadrži zapravo ironičnu poruku muškarcu koji ju je lagao i varao, tukao i javno ponižavao i - nipošto nije u pravu. Pjevačica je pjesmu posvetila ženama, herojima, koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. ''Za sve nas osjetljive...'' - napisala je Seve na svom Facebook profilu. Glazbu za pjesmu napisao je Giorgos Sampanis, a tekst pjesme napisala je Marina Tucaković. Pjesma će biti dio novog albuma, naslovljenog Halo, koji će svjetlo dana ugledati 1. veljače. 

Pjesma lijepe pjevačice, čini se, izašla je u ključnom trenutku kada strah i nesigurnost, potaknuta slučajem Daruvarac, osjećaju brojne žene diljem cijele države. Ovakva poruka, kada je pošalje Severina, definitivno može odjeknuti daleko. 

Posjeti Miss7.24sata.hr