Severina se na sinoćnjoj promociji filma pojavila sa skupocjenom torbicom koja je rasprodana

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Sinoć je u kinu zagrebačkog Studentskog centra održana premijera filma 'Kumek' Darija Juričana
  • Pojavila su se neka poznata lica skrivena iz zaštitnih maski, a posebnu pažnju ukrala je Severina
  • Pjevačica je došla odjevena u svijetli kaput, a preko ramena je imala skupocjenu Chloé torbu koja je trenutno rasprodana

Unatoč strožim mjerama koje je odredio stožer civilne zaštite, sinoć je održana premijera filma 'Kumek' redatelja Darija Juričana. Iako nije bila klasična premijera na kojoj sve vrvi od poznatih osoba, nekoliko njih se pojavilo u kinu zagrebačkog Studentskog centra. Ispod zaštitnih maski prepoznali smo i televizijskog voditelja Zorana Šprajca te pjevačicu Severinu, koja je ukrala najviše pozornosti. 

Stars Severina pozvala na poštivanje mjera, a na nju se žestoko obrušio dio pratitelja

Kao i uvijek, njezin stajling nije mogao proći nezamijećeno, a svojim modnim dodacima već je mnogo puta poslala poruku političarima. Ovaj put to je učinila crnom zaštitnom maskom na kojoj bijelim slovima piše ''Vratiće se Valter'', što asocira na film 'Valter brani Sarajevo' iz 1972. godine, ali i na pjesmu Dubioze Kolektiv 'Walter'. 

Dok je razgovarala s redateljem filma, kamere su ulovile i njezinu torbicu, riječ je o francuskom brendu Chloé i Nile modelu torbe. 

Iako smo je već i prije znali viđati s ovim brendom torbica, ova nam se posebno svidjela jer po sebi ima decentne sjajne ljuskice. Inače, model je trenutno rasprodan, a cijena jednostavnijih modela se kreće oko 11 629 kuna, pa pretpostavljamo da je Severinin model nešto čak i skuplji. 

Seve je odjenula je i bež salonke te plisiranu haljinu u kombinaciji bež i svijetloplave boje te bijeli kaput. Suknka nam se čini posebno zanimljiva i nadamo se da ćemo je imati još prilike vidjeti.  

Moda Čije su ljepše? Severina i Nikolina Ristović na novim fotografijama imaju genijalne cipele

Posjeti Miss7.24sata.hr