Severina ponovo pred sudom. Ovaj put tuži je učiteljica, a od pjevačice traži 70 tisuća kuna odštete

Pixsell/Marko Lukunić
Vidi originalni članak
  • Severina Kojić ima još jedno zakazano ročište u Palači pravde
  • Ovaj put zbog tužbe koju je protiv nje podignula učiteljica zbog incidenta  u školi u listopadu 2019. godine
  • Od pjevačice učiteljica traži 70 tisuća kuna odštete, a pojavljivanje na pripremnom ročištu u četvrtak nije obavezno

Pjevačicu Severinu Kojić čeka novo ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u četvrtak. Radi se o tužbi koju je protiv 48-godišnje pjevačice podignula učiteljica prošle godine u travnju zbog incidenta u školi u listopadu 2019. godine, a u kojoj od Severine traži 70.000 kuna odštete, piše 24 sata

Stars "Želim ti sreću u ljubavi, a opet želim da je nemaš" - ljudi izražavaju osjećaje na Severininom Instagramu

No, hoće li se Severina pojaviti na pripremnom ročištu u četvrtak, ostaje za vidjeti. Naime, pjevačica i učiteljica se ne moraju pojaviti, ali mogu ako to žele. 

Podsjetimo, Severina je u listopadu u jednom zagrebačkom hotelu Severina  trebala službeno predstaviti svoju veliku regionalnu turneju "The Magic Tour", no to je palo u drugi plan zbog ozbiljnih Severininih optužbi na račun škole njezina jedinog djeteta, sina Aleksandra.

Borba za skrbništvo "Umirala sam godinama"... Na Severinin bolni vrisak reagirale majke koje dijele sličnu sudbinu

"U petak 11. listopada u Osnovnoj školi Matija Gubec, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kada mojem suprugu koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave iz škole nisu dali moje dijete. Učiteljice škole zaključale su ga u školu, navlačile te tjelesno i psihički povrijedile, i tako su ga držale puna dva sata", započela je na iznenađenje mnogih  tada Severina presicu.

Severina je objasnila kako njezin suprug Igor Kojić po sudskom sporazumu ima pravo uzeti njezinog sina iz škole, a dodala je kako se ravnateljica dogovorila s ocem djeteta, Milanom Popovićem, da nitko osim nje ne smije preuzimati sina Aleksandra zbog čega je nastao incident.

U sporu sa sutkinjom Lucijom Lasić

Severina je već izostala na dva posljednja ročišta koja je u sporu protiv nje u Palači pravde pokrenula sutkinja Lucija Lasić. Radi se o tužbi koju je sutkinja protiv pjevačice podignula u veljači prošle godine zbog povrede prava osobnosti i zatražila naknadu štete od 20.000 kuna

''Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić'' izjavila je Severina na presici povodom početka svoje regionalne turneje “Magic Tour” .

Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem (55), dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

Stars Severina se javila fotkom s egzotične destinacije, a ime muškarca koje je spomenula oduševilo je sve

Osim sa sutkinjom i učiteljicom pjevačica se i dalje spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem oko sina na Županijskom sudu u Splitu. 

Kako doznaje 24 sata, Severina je posljednjih dana u Zagrebu kod kuće, a obilazi je menadžer Tomislav Petrović. Kako tvrde susjedi na Kozjaku, sa suprugom Igorom Kojićem nije se vidjela od travnja prošle godine. 

Posjeti Miss7.24sata.hr