Severina ipak komentirala nastup Lu Jakelić na TLZP-u! Kako joj se svidjela imitacija o kojoj se priča?

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Brojne gledatelje TLZP-a oduševila je Lu Jakelić i njezina vrlo uvjerljiva imitacija Severine
  • Nanizali su se brojni pozitivni komentari, ali najviše se čekala upravo reakcija pjevačice iz Splita
  • Seve se naposljetku i oglasila, a mladoj Lu poslala je toplu poruku

Najupečatljivije trenutke sedme episode showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koja se emitira na Novoj TV zasigurno je priuštila Lu Jakelić i njezina izvedba Severininih pjesama ‘’Dobrodošao u klub’’ i ‘’Tarapana’’. Iako nije upisala pobjedu, Lu je osvojila srca publike koja ne skriva oduševljenje njezinom uvjerljivom transformacijom. Nagradili su je i brojnim komentarima, ali najiščekivaniji od sviju bio je upravo onaj vlasnice hitova. Popularna Severina naposljetku se pridružila brojnim pohvalama na Instagram profilu mlade Đurđevčanke sa zagrebačkom adresom.

Tvoje lice zvuči poznato Petar Grašo ili Fernando Colunga? Sinoćnja transformacija Igora Mešina izazvala je zanimljivu usporedbu

"Dobrodošla u klub mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku... Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila", napisala je Severina i dodala #nevergiveup. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svim gledateljima, medijima i kolegama iz industrije zbog kojih mi telefon ne prestaje zvoniti. Imam još više respekta za svakog tko se bavi glazbom dugi niz godina, jer je to kompleksna vještina, mnogo više od tih par, najljepših minuta na sceni. Ovaj show me je transformirao van osobnih granica i vrijedno mi je vidjeti da se trud, rad i vještina cijene. Ipak, svaki dan je dan za sebe. Danas je bum, a sutra - treba nastaviti raditi. Ako ste me upoznali zbog ovog nastupa - dobrodošli u klub ♥️ A @severina, naravno da bi mi značilo, ali ne moraš ni reagirati ni dijeliti, ima važnijih stvari. Nadam se samo da si ponosna na ono što godinama šljakaš i na ovu malu koja je probala to na svoj način ☘️ P.S. jedno OGROMNO hvala plesačima, sektoru šminke, kostima i produkciji.

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

Severinin komentar na nastup iščekivala je i Lu Jakelić koja ga je posebno izdvojila i objavila na Instagramu su tekst '’Poruka za laku noć’’. 

Svijet slavnih Natjecatelji dijele slike uoči emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', Mario Valentić obara s nogu

Brojne pratitelje mlade pjevačice raznježila je Severinina poruka. 

‘’Toooo, kada ste obje legendice’’, ‘’Jako lijepo od Severine, zaslužila si tako lijep komentar i pohvalu! Bravo Lu i bravo Severina!’’, ‘’Ovo je bilo samo pitanje vremena’’, ‘’Zaslužila si respekt od Severine, to nije mala stvar’’, samo su neki od komentara. 

Lu se i prilikom objave svog posta ranije na Instagramu, između ostalog obratila Severini

‘’A Severina, naravno da bi mi značilo, ali ne moraš ni reagirati ni dijeliti, ima važnijih stvari. Nadam se samo da si ponosna na ono što godinama šljakaš i na ovu malu koja je probala to na svoj način’’, napisala je između ostalog Lu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#volimstosevolimo @tlzphr

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

Pozitivne reakcije na društvenim mrežama ne prestaju se nizati, a mnogi tvrde da je Lu trebala odnijeti pobjedu umjesto Nede Parmać. Jakelić se u prošloj epizodi transformirala u Joška Čagalja Jolu, koji ju je također pohvalio.

Posjeti Miss7.24sata.hr