Rodila je Barbara Šegetin, njezin dečko tenisač objavio: "Dan kad sam dobio najveći poklon u životu!"

Instagram/@marianne_theodorsen Sretnu vijest o prinovi u obitelji podijelio je najbolji bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur koji je sinoć postao otac!
Vidi originalni članak
  • Sretnu vijest o prinovi u obitelji podijelio je najbolji bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur koji je sinoć postao otac
  • Njegova djevojka Barbara Šegetin, bivša reality zvijezda 'Big Brothera', u Beogradu je na svijet donijela dječaka kojem su dali ime Luka
  • Iako je Barbara željela sina nazvati Marko, na prijedlog svekrve svi su se odlučili za ime Luka

Jedna od natjecateljica regionalnog 'Big Brothera', Barbara Šegetin, rodila je prvo dijete, a sretnu vijest da su postali ponosni roditelji sina Luke prvi je objavio njezin partner i otac djeteta, bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur. Na Instagramu je podijelio fotografiju novopečene mame i sinčića uz emotivnu poruku.

Stars Adriana i Duje Ćaleta Car otkrili su preslatko ime novorođenog sina

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana postali su roditelji sinčića

"Smisao života! 20.10.2021. je dan kada sam dobio najveći poklon u životu! Hvala ti ljubavi na svemu, hvala ti što si mi podarila našeg sina, hvala ti što je ovo postala realnost. Volim vas najviše na svijetu. Ne mogu opisati ovaj osjećaj… Hvala ti što vas imam", napisao je Damir te dodao: "Luka i mama su zdravo. Volim vas, životi moji!"

Barbara i Damir su u svibnju pred kamerama Exkluziva otkrili ime sina. "Ja sam njemu rekla prepusti to meni, jer mi je želja od šesnaeste godine da se zove Marko. Međutim, sjedili smo na večeri s mojom mamom i ona pita pa jel vam se sviđa ime Luka, i Damir kaže ljepše mi je Luka nego Marko i mi tu krenemo razmišljati i 99 posto je da će biti Luka", rekla je tada Barbara.

Stars Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji! Lijepa poduzetnica rodila dječaka u Petrovoj bolnici

Upoznali su se u Beogradu preko zajedničkih prijatelja, a premda su bili u vezi svega devet mjeseci, vijest o dolasku sina nije ih iznenadila. Iako se Barbara i tenisač Damir nisu vjenčali zbog korone, da planiraju u budućnosti svoju vezu okruniti i brakom pokazuju i zajedničke tetovaže, jer su oboje na prstu istetovirali znak beskonačnosti.

Posjeti Miss7.24sata.hr