Reese Witherspoon pokazala baš neobičnu kombinaciju sendviča od tri sastojka, bi li se usudila probati?

Instagram@lejla.fili Reese Witherspoon
Vidi originalni članak
  • Maslac od kikirikija je tako ukusan, a i za njega će rado odlučiti oni koji žele obogatiti svoju prehranu proteinima 
  • Ipak, kako ti kombinacije s ovim namazom ne bi dosadile, donosimo ti jednu vrlu neobičnu ideju koja je oduševila oskarovku Reese Witherspoon
  • Naime, glumica je probala sendvič s malcem od kikirikija s još dva sastojka te se ugodno iznenadila  teksturom i okusom - evo o čemu se radi 

Proteinski sendviči odlični su kada je potrebno prigristi nešto na brzinu i opskrbiti se energijom. Malo tko bi tada odolio sendviču s namazom od kikirikija, koji se pretvara u pravi užitak u američkoj popularnoj kombinaciji s džemom. No glumica Reese Witherspoon je otkrila još jedan sastojak koji se priključuje poznatim okusima i koji sve više osvaja Ameriku – pržena i hrskava slanina

Stars Blagdani u domu Reese Witherspoon. Samo... možeš li razlikovati glumicu i njezinu kćer Avu?

Neobična kombinacija maslaca od kikirikija, džema i pržene slanine iznenadila je i samu oskarovku, ali ona nipošto nije htjela propustiti senzaciju koju nude ova tri okusa u jednom zalogaju. 

‘’Nikad, baš nikad, u životu nisam probala sendvič od maslaca od kikirikija, džema i slanine’’, ustvrdila je Reese dok je posezala  prema hrpi neobičnih sendviča. 

U svome Instagram storyju pokazala je degustaciju nesvakidašnjeg međuobroka, a potom je kombinaciji okusa i dala zeleno svjetlo

Zdravo i jednostavno: 2 drukčija recepta za sendviče uz koje ćeš imati idealan doručak ili večeru

‘’Vrlo je zanimljivo. Slano je, hrskavo i slatko. Vrlo je ukusno! Tko je izumio ovo?’’, oduševila se naposljetku glumica. 

Svakako moramo probati ovaj pomalo bizaran spoj okusa kada ga je odobrila glumica poznata po svojoj zdravoj izbalansiranoj prehrani.

Reese dan obično započinje kavom, a onda obavezno konzumira zdravi zeleni smoothie za koji recept možeš pronaći ovdje. Trudi se jesti šest obroka u danu u kojima su zastupljene nutritivno bogate namirnice poput cjelovitih žitarica, povrća, voća, peradi i morskih plodova.

Ipak, ponekad će si udovoljiti i pizzom, a općenito je ljubitelj talijanske kuhinje baš  kao i njezin suprug. 

Osim toga Reese je poznata kao i izvrsna domaćica koja gotovo svaki vikend priređuje druženja i zabavu uz bazen u svome domu u Los Angelesu. Pitamo se hoće li i svojim gostima poslužiti brze i neobične sendviče s maslacem od kikirikija, džemom i hrskavom slaninom?

Posjeti Miss7.24sata.hr