Procurile fotografije: Strogo čuvana tajna Marilyn Monroe!

Getty Images
Iako je od njene smrti prošlo više od pola stoljeća svojim tajanstvenim životom i dalje budi zanimanje ljudi
Vidi originalni članak

Najpoznatija filmska ikona svih vremena i seks simbol, Marilyn Monroe, u grob je odnijela svoju najčuvaniju ikad, a 55 godina nakon njene smrti izašla je na vidjelo.

Naime, zahvaljujući aukciji u spomen Marilyn Monroe, u javnost su procurile fotografije koje dokazuju kako je ova ljepotica u dobi od 34 godine bila trudna. U to vrijeme glumica je bila u braku s piscem Arthurom Millerom, zbog kojeg je čak promijenila i vjeru, ali po svemu sudeći dijete nije bilo njegovo. Kako piše Daily Mail, Monroe je ostala u drugom stanju nakon afere s glumcem Yvesom Montanom!

Fotografije je snimila njezina bliska prijateljica Frieda Hull u New Yorku, u srpnju 1960. godine, a sada ih je odlučila prodati na aukciji te ih je kupio Tony Michaels.

"Rekla mi je da je Marilyn na fotografijama bila trudna i ja joj vjerujem. Ne vjerujem da bi mi to rekla da doista nije tako", izjavio je te dodao kako je izgubila to dijete, ali nikada nije razjašnjeno pod kojim okolnostima.

Naime, Frieda je tajnu čuvala sve do svoje smrti i bila je jako ponosna na to, ali ju je odlučila ispričati kupcu fotografija koji je sada sve podijelio s javnošću.

Inače, najveća želja Marilyn Monroe bila je upravo da postane majka, ali to joj se nikada nije ispunilo.

Fotografije možete vidjeti ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr