Prisjetili smo se kako su nekad izgledali naši poznati

MISS7/PIXSELL
Frizure i stajlinzi naših poznatih od kojih nam danas pada mrak na oči, devedesetih godina bili su vrlo moderni
Vidi originalni članak

Frizure, boje kose, modeli cipela, nekad ultra popularna odjeća iz posljednje dekade 20. stoljeća pomalo se vraćaju u modu. No i dalje kad vidimo fotke iz devedesetih i ne možemo se ne nasmijati modnim odabirima koje su/smo svi s ponosom nosili. Naši poznati koji su tada bili na vrhu popularnosti ili su tek počinjali karijeru često se znaju našaliti na svoj račun pa objave slike s početka karijere. Tako je i Ivana Banfić nedavno na svom profilu objavila sliku iz vremena dok je još nastupala pod umjetničkim imenom I Bee. To nas je potaknulo da potražimo slike i drugih poznatih Hrvata. 

Ivana Banfić je na svom Facebook profilu objavila fotku uz koju je napisala: ''I Bee & TT jedna stara fotka je izronila odnekud na fejsu. Baš sam se razveselila kad sam je vidjela''

Na Facebook stranici kultne zagrebačke diskoteke Saloon često se objavljuju slike poznatih  iz vremena kad je ovo mjesto bilo jedno od najpopularnijih za izlaske. Pa je tako objavljena fotka dobro raspoloženih Doris Dragović i Jasmina Stavrosa te Blanke Vlašić s tatom Joškom. 


Također, objavljena je i fotka Anice Kovač koja je 1995. godine postala Prva pratilja Miss svijeta. 

Prije nego što je Maja Šuput krenula sa svojom pjevačkom karijerom, kao 16- godišnjakinja nastupila je kao plesačica u spotu za pjesmu ' Sherry, Sherry' dance zvijezde 90-ih Veline Oršolić. Bilo je to 1995. godine. 

Nakon plesačke karijere, sa 19 godina Maja je krenula s pjevačkom, a prvi javni nastup 20-godišnjoj Maji bio je 1999. godine na Dori s grupom Joy. 

I poznata pjevačica Severina Kojić se dosta promijenila od početka karijere. Seve nam je poznata i po svojim promjenama frizure pa pamtimo njezinu kratku plavu kosu iz 2000. godine. 

Nina Badrić je 2015. godine promijenila svoju boju kose i postala plavuša. To nije njezin prvi put da je posvijetilila kosu, 2000. godine je već bila plavuša. 

MEKSIČKE TELENOVELE Kako danas izgledaju glumice iz meksičkih telenovela koje smo obožavali 90-ih

Jelena Rozga je pjevala u Magazinu 10 godina, od 1996. pa do 2006. godine, kad je krenula u solo vode. Za vrijeme pjevanja u Magazinu Jelena je imala prepoznatljivu poludugu i svijetlo smeđu kosu te je često nosila naušnice u obliku ringova. Početkom solo karijere kosa poznate pjevačice postala je plavija i kraća te je tako ostalo do danas. 

I pjevačica Indira Levak od početka karijere do danas je prošla velike transformacije. Na početku karijere Indira je imala dugu crnu kosu koju je znala ukrasiti pletenicama. Ubrzo je napravila totalni zaokret te se ošišala na kratko i obojila u plavo. Stajlinzi s početka karijere su često bili životinjskih uzoraka. 

Posjeti Miss7.24sata.hr