Prinova u premijerovoj obitelji! Andrej Plenković po treći put postaje otac

Pixell/ ©VATICAN POOL
Vidi originalni članak
  • Premijer Andrej Plenković i supruga Ana Maslać-Plenković očekuju treće dijete
  • Par već ima dvoje djece, sina Marija i djevojčicu Milu
  • Svoju obitelj trude se držati od očiju javnosti, no vijest je potvrđena iz Ureda predsjednika Vlade

U obitelj premijera Andreja Plenkovića uskoro stiže i treće dijete. Premijerova supruga Ana Maslać-Plenković u trećem je tromjesečju trudnoće, doznaje Jutarnji list.

Premijer svoj privatni život voli držati dalje od očiju javnosti, no nakon saznanja o trudnoći, iz Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske stiglo je ovo priopćenje: „S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji.

Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće.

Saznajemo Andrej Plenković sudjeluje na koncertu s Meghan, Harryjem i J. Lo. Žele ponovno ujediniti svijet?

Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece.“

 DNEVNIK.hr iz izvora bliskih obitelji premijera ekskluzivno doznaje i da par čeka sina.

Premijer Plenković i devet godina mlađa supruga Ana u braku su od 2014. Upoznali su se u hrvatskom Saboru preko zajedničkih prijatelja, a premijerova supruga tamo je radila kao voditeljica saborske Službe za pravne i ljudske poslove. Rijetko se pojavljuje u javnosti i dosad je premijeru bila pratnja na nekoliko službenih pojavljivanja.

Dva mjeseca nakon što su se vjenčali, rodilo im se prvo dijete, sin Mario. Kći Mila stigla je tri godine kasnije, u veljači 2017.

MODA Ana Plenković pojavila se nakon dugo vremena sa suprugom u javnosti - i zablistala!

Posjeti Miss7.24sata.hr