Princ William i princeza Kate bore se sa stresom i tjeskobom: "Vrlo, vrlo teška vremena..."

Pixsell/PA
Vidi originalni članak
  • Navodno princ i princeza od Walesa pate od 'priličnog stresa i tjeskobe' nakon nekoliko burnih tjedana u kraljevskoj obitelji
  • To tvrdi Katie Nicholl, novinarka koja dugi niz prati kraljevsku obitelj
  • Je li kraljevski par doista u velikom stresu, što ih to muči?

Navodno princ William, princeza Kate i njihova mala obitelj prolaze kroz teško razdoblje. Naime, kraljevski par i njihova djeca princ George (9), princeza Charlotte (7) i princ Louis (4) tek su se nedavno preselili iz svog stana u Kensingtonskoj palači u Adelaide Cottage u Windsoru, a mališani su upisani u obližnju školu Lambrook.

 

Ali samo nekoliko dana nakon što su djeca krenula u Lambrook, njihova prabaka, kraljica Elizabeta II., nažalost je preminula.

U razgovoru s Katie Nicholl u emisiji Royal Tea na TalkTV-u, voditeljica Sarah Hewson je rekla: "Katie, rekla si da je kraljevska obitelj u posljednje vrijeme pod stresom i da William i Kate nisu imali razdoblje privikavanja kakvom su se nadali za njihov novi život“. 

Life&style Zavirili smo u veličanstveni dvorac Windsor prije nego se u njega trajno usele princ William i princeza Kate

"Apsolutno", odgovorila je Nicholl. "Oni su to sami rekli... da ovo nije bilo razdoblje prilagodbe kojem su se nadali."

"Naravno, napravili su veliki korak odmah nakon ljetnih praznika kad su se preselili u Windsor. Značajan i prilično hrabar potez, napustili su Kensingtonsku palaču, upisali djecu u nove škole te postavili za sebe novi život u Windsoru. Naravno, nitko nije mogao očekivati da će kraljica umrijeti odmah na početku svega toga. Vrlo, vrlo teška vremena. Mislim da iza kulisa postoji prilično stresa i tjeskobe za cijelu obitelj.“ 

Life&style Bliska prijateljica princeze Diane o novoj sezoni 'Krune': "To su okrutni i opaki sadisti!"

Posjeti Miss7.24sata.hr