Prezabavno! Courtney Cox usporedila je slike svoje 15-godišnje kćeri i sebe u istoj dobi

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Glumica Courtney Cox na svom je Instagramu usporedila prvi odlazak na školski ples nje i njezine kćeri Coco
  • Glumica se našalila kako je ona kao 15-godišnjakinja bila puno formalnija budući da se pojavila u haljini i dolčeviti
  • Objava majke i kćerin privukla je simpatije pratioca, a među brojnim komentatorima našle su se i tri slavne glumice

Glumica Courtney Cox na svom je Instagramu podijelila kolaž koji je izazvala opće oduševljenje kod njezinih pratitelja, ali i slavnih kolega. Objavu na kojoj možemo vidjeti glumičinu fotografiju iz mlađih dana te recentnu fotografiju njezine 15-godišnje kćer Coco, glumica je popratila idućim opisom: "Naši prvi formalni školski plesovi! Ne kažem da su se vremena promijenila, ali netko je malo više "formalan" od nekoga drugog. Očito je bilo malo hladnije u Alabami."

Kćeri poznatih Nevjerojatna sličnost! Pogledaj, najstarija kći Mille Jovovich njezina je slika i prilika

Ovom duhovitom opaskom Courtney je ukazala na to da je njezina kćer za odlazak na ples odabrala znatno atraktivniju kratku haljinu s naglašenim dekolteom. Glumica koja je odrasla u gradu Burlingtonu u Alabami za svoj je prvi ples odjenula čednu kombinaciju bijele haljine ispod koje je odjenula dolčevitu.

Pratiteljima, među kojima i njezinoj kolegici Mary McCormack, posebno je za oko zapela frizura koju je Courtney nosila kao petnaestogodišnjakinja. "Iznova ti zumiram kosu. Mislim ..... nevjerojatno" - napisala je Mary. A još dvije poznate dame nisu propustile iskazati koliko im se sviđa ova fotografija.Tako je glumica Kate Hudson ostavila niz srca, dok je Allison Janney dodala: "Ovo je za anale". Komičar John Bishop sjajno je zaključio kako je ova objava zorni prikaz "kruga života".

Podsjetimo, svoje jedino dijete, danas 15-godišnju kćer Coco, glumica je dobila u braku s kolegom glumcem Davidom Arquetteom. U lipnju prošle godine majka i kći oduševile su pratitelje fotografijom u istoj haljini. Naime, Coco je u majčinom ormaru pronašla  ljubičastu haljinu koju je slavna glumica nosila prije 21 godinu na premijeru filma "Zmijske oči".

Poznato izdanje WOW! Kći Cindy Crawford je za 18. rođendan kopirala slavno izdanje svoje majke. Kojoj bolje pristaje?

Ponosna majka Courtney objavu je popratila idućim opisom: "Nisam netko tko čuva stvari, ali ovo je bila kupnja i pol. Još uvijek je divna haljina, čak i nakon 21 godinu". Majka i kći gaje iznimno blizak odnos, a o istom su progovorile za časopis People. "U stresnim situacijama majka mi jako mi pomaže. Naučila sam od nje kako da budem jača, strpljivija i bolja osoba", rekla je Coco, a njezina mama je dodala kako je uz nju naučila biti opuštenija i manje se zamarati prolaznim sitnicama.

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr