Preslatko! Grašo objavio video s bebom koja prestane plakati kad čuje njegovu pjesmu

Instagram @haileybieber
Prošli tjedan stigao je novi božićni hit Petra Graše - pjesma Fritula. Pjesma je odmah pokupila simpatije javnosti, ali i malene bebe koja je glavna zvijezda novog Grašinog instavidea
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana Petar Grašo i ekipa s Narodnog radija objavili su pjesmu 'Fritula', svoj božićni hit. Pjesma pjeva o Badnjaku koji pjevač provodi na aerodomu, a zapravo sanja obitelj i toplinu doma koje simbolizira fritula - ultimativni simbol Božića u Dalmaciji.

Pjesma je u samo nekoliko dana prikupila gotovo pola milijuna pregleda na Youtubeu, ali i hrpu komplimenata na račun Petra Graše koji posljednjih godina niže hit za hitom. Pjesma se tako pridružila uspješnom nizu pjesama poput Uvik isti, Srce za vodiča i Moje zlato. Ovo je definitivno kruna uspješne Grašine godine. Ipak, mislimo da ga je jedna jutrošnja reakcija posebno oduševila.

Naime, Grašo je na svom Instagramu objavio video koji prikazuje malenog dječaka Jakova koji je, u naručju odrasle muške osobe, pretpostavljamo, svog tate, plakao, i nije se smirio sve dok nije čuo pjesmu 'Fritula'. Doista, dječak se na prve taktove Grašinog hita smirio i uživao u pjesmi, a Graši je ovo, vjerujemo, najslađi kompliment koji je mogao dobiti. Ma stvarno smo oduševljeni! 

Posjeti Miss7.24sata.hr