Prepoznaješ li našu glumicu iz tinejdžerskih dana?

Instagram @haileybieber
Domaće zvijezde često vole objaviti sliku iz prošlosti te otkriti zašto je upravo taj trenutak za njih bio bitan. Neki su se uistinu promijenili do neprepoznatljivosti, a druge, pak, godine nisu dotaknule
Vidi originalni članak

Na Instagramima domaćih i stranih zvijezda povremeno se pojave slike iz prošlosti. Uz misli o tome kako vrijeme uistinu leti, vole se prisjetiti svojih mladosti, početaka te ideje da ne postoje snovi koji se ne mogu dostići. Upravo jednu takvu sliku objavila je ovih dana i glumica Ana Gruica. 

Slika prikazuje trinaestogodišnju Anu Gruicu, 1996. godine, u kultnom splitskom klubu Paganini.  Trenutak je uhvaćen prije jedne modne revije na koju ju je pratio otac i današnji zet, Tonči Maroš. Gruica je, zaključujemo, već sa 13 bila nevjerojatno lijepa, a klasični look iz devedestih stoji joj kao salivan. S obzirom da se ovaj stil traperica vraća u modu, nadamo se da je ona sačuvala svoje. 

Uopće ne sumnjamo da bi u njih stala jer ona je uistinu kao vino - što starija to bolje izgleda! S obzirom na to da je, osim što aktivno glumi, i fitness trenerica, njena figura besprijekorna, rekli bismo da je, uz ovakve trbušnjake i isklesano tijelo, prava boginja. 

I lice joj se nije mnogo promijenilo. Njene oblikovane jagodice, savršen nos i pune usne prate je i danas, ali moramo priznati da joj obrve danas ipak izgledaju bolje. Trendu tankih obrva želimo da ostane i gdje mu je mjesto - u devedesetima! Na Aninom licu, pak, danas sija čista sreća. Ana je nedavno uplovila u bračne vode s psihijatrom Boranom Uglešićem, a uz nju je i trogodišnji sin Ivan Marat kojeg je dobila u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem.

I poslovni uspjesi se samo nižu. Iza nje su brojne uspješne predstave i gostovanja pa joj samo možemo poželjeti da nastavi uživati u životu i živjeti ga punim plućima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr