Prekrasnim riječima Ecija Ojdanić se oprostila od oca Petra. Suze same kreću...

Pixsell/Davor Puklavec
Vidi originalni članak
  • "Čekao si da se svi okupimo za Uskrs, pa onda totalni pad. I dočekao si da se oprostim od tebe, pola sata prije odlaska"
  • Ovo je dio dirljive objave koju je glumica Ecija Ojdanić prije nekoliko sati posvetilea preminulom ocu Petru
  • Ispričala je ne samo njegov životni put nego i kakav je otac bio. Izrazi sućuti stižu sa svih strana

Glumica i osnivačica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić ostala je bez oca. Objavila je to na svom Instagram profilu oprostivši se od oca Petra nježnim riječima punim ljubavi, ispričavši ne samo njegov put od skromnog i siromašnog dječaka do suca Županijskog suda već i kakav je otac bio i koliko joj je značio. Iskreno i dirljivo, a izrazi sućuti glumici stižu sa svih strana.

Uskrs su još proveli zajedno, cijela obitelj, a onda je Petar otišao... Osim te posljednje, uskršnje fotografije objavila je i jednu oca i mame Milenke koja je sada ostala sama. Napisala je:

"Moj ćaća je bio velik čovik u nevelikom tilu. Kad smo bili mali, odgajao nas je s malo riči, a s puno djela, koje mi dica baš nismo do kraja razumjeli. Imali smo tatu koji je imao posao koji ga je činio ozbiljnim, ponekad i odsutnim. Mama je bila za regularne odgojne metode. On je uvijek nastupao kod velikih lekcija koje pamtim. Najviše u životu". 

Stars Ecija Ojdanić podijelila je obiteljsku fotograiju, jesi li primijetila koliko nalikuje svom ocu?

"Odradio je kvantni skok od malog, mršavog, seljačkog dječaka koji je s 10 godina krenuo na put školovanja da bi tad dobio prve cipele i napravio kvantni skok do županijskog sudca, koji nitko od nas neće generacijama napraviti. Veliki sudac, poštenjačina, gospodar priče, kralj Kljaka! Posvećenik obitelji, poslu i rodnoj grudi. Teško si ga mogao nadmašiti u verbalnim nadmetanjima. Ali takav, najveći šarmer i najveći čovik od morala. "

Ecija Ojdanić pozirala s kćeri na njezin 16. rođendan: "Predivna, ima na koga biti lijepa!"

"I kako si se lavovski borio kroz život, tako si i otišao. Čekao si da se svi okupimo za Uskrs, pa onda totalni pad. I dočekao si da se oprostim od tebe, pola sata prije odlaska. Sa smiješkom. Sve te vinograde ljubavi koje si zasadio u svojoj ženi, djeci, unucima, nikad neće prestati davati plodove. Mirno plovi u zagrljaj svom sinu, mami, tati, braći i sestri. A mi ćemo paziti na tvoju Mikicu, kako se ona lavovski i predano brinula o tebi zadnjih godina. Volimo te, beskrajno i zauvijek. Tvoji potomci."

Posjeti Miss7.24sata.hr