Prekrasne Ljupka Gojić Mikić i njezina kći Jana oduševile su nas matching haljinama

Instagram @ljupkagojicmikic Prekrasna Ljupka
Vidi originalni članak
  • Ljupka Gojić Mikić već nas danima uveseljava svojim fotografijama s godišnjeg odmora kojeg provodi s obitelji na otocima
  • Jučer je najprije objavila fotografiju s prijateljicom na Hvaru, a zatim s kćerkicom Janom na Bolu
  • Majka i kćer duo zablistale su u matching haljinama i dobile brojne komplimente

Kad god se Ljupka Gojić Mikić pojavi na društvenim mrežama, zahvaljujući svojoj ljepoti i stilu, izazove zanimanje javnosti. A posebice kada su uz nju na fotografijama tri preslatke kćerkice. Bivša manekenka i današnja poduzetnica trenutno je na godišnjem odmoru kojeg provodi na otoku Braču. Posljednja fotografija koju je Ljupka objavila na svome Instagramu s 12-godišnjom kćerkom Janom potpuno nas je osvojila, baš kao i njene pratitelje. 

Ljupka i Jana zajedno poziraju u sličnim dugim, crno bijelim haljinama s uzorkom koju obje nose na japanke. Jana, baš kao i majka, ima Ljupkinu prepoznatljivu frizuru - dugu, ravnu, spuštenu kosu. Mama i kćer izgledaju prekrasno dok poziraju ispred kamene kućice na otoku, a dobile su brojne pohvale u komentarima.

Moda Maja Šuput nosi jako fora komplet iz Zare, pronašle smo slične setove

"Predivne", "Prekrasne obje", "Lijepe" komentari su koji su se našli ispod fotografija, a pratitelji su posebno pohvalili njihove usklađene haljine.

Majka i kćer su se zagrljene zaputile na imanje obitelji Gospodnetić, u popularni Agroturizam na otoku Braču i sigurni smo da su i tamo privlačile poglede svojom ljepotom i usklađenim stilom.

Zarina šarena haljinica savršena je za ljeto, naša influencerica je super nosi

Inače, Ljupka već danima objavljuje prekrasne fotografije s godišnjeg odmora na kojemu uživa sa svojom divnom obitelji i prijateljima. I jučer je privukla oko javnosti fotografijom s Hvara gdje pozira na plaži s prijateljicom. Zgodne dame pozirale su u jednodjelnim modelima kupaćih kostima u uvali na otoku Hvaru, a za svoj su izgled dobile samo komplimente.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr