Prekrasna vjenčanica Ane Bacinger: "Vjerovali ili ne - naručila sam ovu haljinu s Asosa za samo 450 kuna"

Instagram/@marianne_theodorsen Kad pomislimo na vjenčanje i na vjenčanicu u glavi nam je neko neopterećeno druženje na otvorenom, u udobnim cipelama, s razbarušenom kosom i nježnim cvijećem i haljini u kojoj se možemo micati i uživati
Vidi originalni članak
  • Kad pomislimo na vjenčanje i na vjenčanicu u glavi nam je neko neopterećeno druženje na otvorenom, u udobnim cipelama, s razbarušenom kosom i nježnim cvijećem i haljini u kojoj se možemo micati i uživati
  • A upravo je tako opušteno i intimno vjenčanje imala jedna od naših prvih i najpoznatijih modnih influencerica Ana Bacinger
  • Bez velike pompe, izrekla je sudbonosno "da" i zapečatila svoju ljubav sa partnerom Sebastijanom na tajnom vjenčanju u romantičnim Rovinju

Jedna od naših najpoznatijih modnih influencerica Ana Bacinger izrekla je sudbonosno "da" i okrunila ljubav sa svojim partnerom Sebastijanom. Ana je poznata kao pripadnica prve generacije modnih blogerica u Hrvatskoj, a kao što je već ranije u karijeri pokazala u svemu što radi voli biti svoja i originalna, a upravo takva bila je i njena svadba. Vjenčanje se održalo u Rovinju u autentičnom i retro stilu u tajnosti, bez velike medijske pompe. A za Gloria Glam ispričala je sve o svadbenom outfitu, inspiraciji i detaljima koji su učinili događaj potpuno romantičnim, opuštenim i intimnim.

Moda Supruga brata Kate Middleton udala se u svekrvinoj vjenčanici staroj 41 godinu, svi pričaju o haljini!

O vjenčanom looku je kazala: "Zapravo sam imala u planu nositi jednu sasvim drugu haljinu, s potpisom ROTATE by Birger Christensen u nježno plavoj boji. Ona visi u ormaru od početka lipnja, no prije tri tjedna sam odlučila da ipak želim biti u nekoj nježnoj boji i vjerovali ili ne - naručila sam ovu haljinu s Asosa za samo 450 kuna. Haljina je bila na sniženju, činila mi se sjajna na fotkama i čim sam je probala sam znala da je to - to.

Stars Marko Pjaca je podijelio divne trenutke svog luksuznog vjenčanja, mladenci su blistali

Imala je naramenice koje sam sama maknula večer prije vjenčanja. Cipele su Loeffler Randall i na mojoj su listi želja već godinama, pozlaćeni nakit je Mango, a ukras za kosu sam napravila sama jer je onaj koji sam naručila zapeo na pošti. Buket mi je radila vjenčana kuma", prenosi Gloria Glam.

A na pitanje kako se odlučila za tajno vjenčanje u romantičnom Rovinju, otkrila je: "Oboje volimo Rovinj tako da je on u samom startu bio jedina opcija. Željeli smo taj dan provesti u mjestu koje obožavamo, neopterećeni, u krugu najboljih prijatelja… Vjenčanje je održano u prekrasnoj Gradskoj palači u Rovinju, slavlje je počelo u hotelu Adriatic, a nastavljeno je u divnoj vili u malom mjestu Golaš."

Nije imala u planu bijeg od tradicije te nikada na stvari nije gledala na takav način: "Mislim da taj dan svatko radi ono što voli i onako kako se osjeća, a nas dvoje smo ga od samog početka zamišljali kao malo višednevno druženje, u gradu punom divnih uspomena…"

Stars Duje Ćaleta-Car u strogoj tajnosti u Dubrovniku uplovio je u bračnu luku s Adrianom Đurđević

A kada je riječ o inspiraciji za vjenčanje rekla je: "Inspiracije zapravo nije bilo, sve se dogodilo spontano i bez ikakve velike pripreme. Mislim da je dovoljno ako vam kažem da je kuma pekla tortu u srijedu popodne i radila buket u četvrtak dva sata prije ceremonije. Ali je zato torta bila najbolja na svijetu, a buket sanjiv i upravo onakav kakav sam željela!"

Posjeti Miss7.24sata.hr