Prekrasna Monica Bellucci pozirala je za naslovnicu Voguea sa svojom kćeri, izgledaju kao sestre

shutterstock Monica Bellucci
Vidi originalni članak
  • Slavna ljepotica Monica Bellucci za novi je broj talijanskog Voguea pozirala u društvu svoje 16-godišnje kćeri Deve Cassel
  • Glumica kao da ne stari jer i u pedesetima izgleda poput sestre svoje kćeri
  • Deva Cassel očito je krenula majčinim stopama i ovo joj nije prva naslovnica, a od majke je naslijedila i očaravajuću ljepotu

Talijanska ikona mode i seksepila, proslavljena glumica i model Monica Bellucci, pokazala nam je da je i u 57. godini života ima što za ponuditi. Zasjala je na naslovnici talijanskog izdanja magazina Vogue za srpanj 2021., i to u društvu svoje 16-godišnje kćeri Deve Cassel, koja je očito krenula stopama slavne mame. Srpanjski broj u potpunosti je u znaku Italije, pa mama i kćer na naslovnici blistaju u kreacijama s potpisom kultne modne kuće Dolce & Gabbana.

Za naslovnicu majka i kćer nosile su identičnu crnu haljinu, jednostavne šminke i frizure. "Šesnaestogodišnja Deva predstavlja ovo izdanje koje je u potpunosti posvećeno njezinoj dobi. Ovo je putovanje osjećaja, onih jarko obojenih osjećaja koje samo određeni trenutak života može pružiti: osjećaj nemira pomiješan s beskonačnim mogućnostima vremena kad, s obzirom na sve, sve tek treba započeti", rekao je Emanuele Farneti, glavni urednik talijanskog Voguea.

S društvenih mreža Monica Bellucci izgleda neprepoznatljivo na snimanju novog filma u kojem glumi dobru vješticu

Čini se da Bellucci (56) prkosi godinama jer izgleda kao starija sestra pored 16-godišnje kćeri Deve Cassel, koja je također model. Lijepa 56-godišnjakinja uvijek izlazi van izgledajući prekrasno, bilo sama ili sa svojim kćerima Devom i Leonie, koje dijeli sa svojim bivšim suprugom Vincentom Casselom. Bellucci je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija sa snimanja koje su stekle divljenje njezinih obožavatelja koji su ispunili odjeljak za komentare o tome kako dvojac izgleda prekrasno. 

Kći Monice Bellucci osvanula na naslovnici slavnog časopisa, mnogi se nisu mogli suzdržati da je ne usporede s mamom

Glumičinoj kćeri ovo nije prva naslovnica. U listopadu prošle godine njena fotografija krasila je časopis Elle, a u ožujku ove godine Haper’s Bazaar. Njena majka tvrdi da joj je modeling hobi te da, poput svojih vršnjaka, ide u školu i izlazi. U rujnu će proslaviti 17. rođendan.

City Center one Najbolji komadi koje smo ulovili na ljetnim sniženjima i složili super kombinacije

Posjeti Miss7.24sata.hr