Prati UŽIVO: Udala se Maja Šuput, nećeš vjerovati tko je dizajnirao vjenčanicu

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Maja Šuput i Nenad Tatarinov uplovili su u bračnu luku
  • Svadbena ceremonija održava se na istarskom imanju Meneghetti
  • Pripreme smo pratili cijeli dan, Maja je nekoliko detalja otkrila na svom Instagramu, a Marko Grubnić pohvalio se da je on dizajnirao njezinu raskošnu vjenčanicu

Maja Šuput i Nenad Tatarinov i službeno su bračni par. Na istarskom imanju Meneghetti veselilo se cijeli dan, a pravo slavlje upravo je počelo.

Prije samoga obreda pred matičarkom sretnom je paru i uzvanicima pjevala operna diva Martina Tomčić. Maja je na svoj najposebniji dan zasjala u senzacionalnoj haljini čiji je dizajner njezin najbolji prijatelj, Marko Grubnić.

 

"Spremni ili ne, ja dolazim", napisala je Maja ispod objave. Nakon što mu je Maja postala supruga, Nenad ju primio u zagrljaj i romantično poljubio, baš kao što to viđamo u filmovima!

Maja je zatim sretno povikala "Udala sam se!", skakutala u svom simpatičnom stilu i ponosno pokazala prsten!

Maju je do oltara vodila majka koja je za vjenčanje svoje mezimice obukla dugačku haljinu sive boje s čipkom na gornjem dijelu.

Majina kuma bila je Lana Gadza Čermak.

Prelijepa pjevačica osmijeh s lica nije skidala.

Marko Grubnić prije same je ceremonije na Instagramu objavio fotku s Majom u raskošnoj vjenčanici koju je sam dizajnirao.

" Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Pariz po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: "Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života."

Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi, jer da... potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje, shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo..", napisao je Grubnić ispod fotografije.

Posljednjih dana Maja na Instagramu nije bila aktivna, no danas se pohvalila s nekoliko detalja. Osim toga, i njezini su prijatelji na svojim društvenim mrežama naveliko počeli objavljivati trenutke s ekskluzivnog vjenčanja poput onog na kojem sretni zaručnici, oboje u bijelom, plešu i uživaju.

Maja je tako na svom profilu objavila fotografiju u prekrasnoj vjenčanoj haljini u koju smo se zaljubile, a ispod nje na engleskom je napisala "Dobrodošli prijatelji!". Majinu vjenčanicu tek trebamo vidjeti, ali ova je predivna haljina za prijem gostiju bila dovoljno očaravajuća.

Pjevačica je za svoj najsretniji dan obukla bijelu čipkastu haljinu s dugim rukavima. Kosu je zavezala u nisku punđu, a jednostavnost i elegancija kojom odiše njezina pojava oduševila nas je! U dvadesetak minuta skupila je 11 tisuća lajkova, a pratitelji i kolege poželjeli su joj svu sreću.

Frizuru joj je radila prijateljica i stilistica Valentina Čajo koja se kreacijom pohvalila na svom Instagram storyju. Nisku punđu ukrasila je i popularnim ukosnicama s biserima, a Maji frizura odlično stoji!

Valentina Čajo i vizažistica Lada Mitrašinović, Majine dobre prijateljice, na imanje su stigle još sinoć kada su objavile i zajedničku fotografiju.

Marko Grubnić na vjenčanje godine stigao je popodne, i to nakon što se za njega pripremao i tijekom vožnje. U autu je naime slušao Severininu pjesmu Kuma, a snimku objavio na svom Instagram storyju.

Majini su prijatelji iz Beograda bili među prvim gostima, piše Dijana Marić za 24 sata.

Ranije je i Maja objavila zajedničku fotografiju s 36-godišnjim zaručnikom. Nenad je odijenuo bijele hlače i košulju te sako bež boje, a cijeli stajling zaokružio šeširom. Osmjesi na njihovim licima govore koliku im je sreću donio današnji dan.

U storyju je Maja otkrila i zanimljiv drveni bar koji će dočekivati goste, ali i osvježenje koje ih spremno čeka.

Uzvanici će tako žeđ utažiti popularnim gaziranim pićem Pipi.

Prije toga pjevačica je objavila i poklon koji je namijenila dragome. Svom je budućem suprugu dala izraditi veliki plakat na kojem se nalazi dirljiva objava. "Prisežem i pred Bogom i pred narodom: u dobru i u zlu, od danas do zauvijek. Službeno, Tvoja Tatarinova", piše na plakatu ispred kojeg stoji Nenad.

Imanje Meneghetti u istarskim Balama okruženo je i velikom crvenom trakom kako bi se istaknulo mjesto održavanja posebne ceremonije.

Iako se o detaljima nije znalo puno, 24 sata je ranije doznao da će se vjenčanje održati u 19 sati, a nakon toga će uslijediti svečana večera. Pričalo se kako bi se Maja mogla udati u crkvi u Balama u kojima je pred oltar stala i njezina kolegica Franka Batelić, ali su pjevačica i njezin zaručnik ipak odabrali ceremoniju pred matičarkom na samome imanju.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr