Poznate Hrvatice otkrile su nam koji su njihovi omiljeni parfemi

miss7/instagram/PR
Mirisi pobuđuju uspomene i podižu raspoloženje pa svaka žena najčešće ima svoj omiljeni parfem koji nosi tijekom cijele godine. Pitale smo poznate Hrvatice koji su njihovi mirisni favoriti
Vidi originalni članak

Kad je riječ o beauty proizvodima, visoko na listi svake žene nalaze se upravo parfemi koji najbolje ocrtavaju našu osobnost. Kako pronalazak savršenog parfema nije ni malo lak ni jednostavan zadatak i stalno smo u potrazi za novim i zanimljivim mirisnim notama, odlučile smo pitati nekoliko poznatih Hrvatica koji su njihovi mirisni favoriti. U nastavku donosimo što su nam otkrile. PS. neke od njih obožavaju iste parfeme!

Marijana Batinić:

"Jedan od najdražih parfema mi je Chanel Gabrielle. Sviđa mi se jer je ženstven, optimističnih nota i cvjetni, ali isto tako ima tu svježinu i lakoću, baš kako ja volim. Parfem koji koristim samo u posebnim prilikama i zaljubljena sam u njega već dulje vrijeme je Chanel Coromandel, potpuni zaokret kad je odabir parfema u pitanju. Drveno orijentalni parfem, mističan, drugačiji, egzotičan..."

S lijeva na desno: Chanel Gabrielle (50 ml) - 809,90 kn (notino.hr); Chanel Coromandel - cijena na upit (Chanel make-up studio)

Antonija Stupar-Jurkin:

"Davno prije omiljeni parfem bio mi je Champs Elysees od Guerlaina koji se prestao proizvoditi, a zadnjih godina odlični su mi Clean Fresh Laundry i Chloé Absolue de Parfum. Clean volim zato što je fresh i više ga koristim za dan, a Chloé je više puderasti i on mi je za večer. Užasno mi je žao za taj Guerlainov što ga više ne proizvode. Bio mi je fantastičan, obožavala sam ga."

S lijeva na desno: Clean Fresh Laundry (30 ml) - 285,00 kn (Martimex) ; Chloé Absolue de Parfum (30 ml) - 589,00 kn (Douglas)

Mia Kovačić:

"Kad su parfemi u pitanju, moj favorit je Escentric Molecules Escentric 01. Molekula je čudesan parfem i na koži doista ima opojan učinak. Inače volim i koristim niche parfeme jer u spoju s mojom kožom i feromonima daju autentičan miris. Na listi najdražih nalaze se i What we do in Paris is Secret od parfumerije A Lab on Fire, Byredo Black Saffron te Dominique Ropion Carnal Flower." 

Escentric Molecules Escentric 01 (30 ml) - 438,30 kn (notino.hr) 

Andrea Andrassy: 

"Ja mrzim parfeme. Stvarno ih ne mogu nositi jer mi je teško s njima, tako da sam i jako teška osoba za parfeme. Ali sam našla jedan koji mi je baš super. Radi se o Escentric Molecules Molecule 2. To je niche parfem koji se ne može kupiti u običnim parfumerijama i on mi je definitivno najdraži."

Escentric Molecules Molecule 2 (30 ml) - 438,30 kn (notino.hr) 

ZANIMLJIVO Je li moguće da posuđe peremo totalno pogrešno

Lana Klingor-Mihić:

"Definitivno Sospiro Erba Pura. Volim malo teže parfeme, a on je baš nekako izrazito snažan i ne odlazi s tijela sedam dana. I kad se okupam i dalje osjećam njegov miris u kosi. Jednostavno volim te jače parfeme, a ovaj mi se pokazao baš super. Volim njega i volim Chanel Coromandel. Stavljam ih po raspoloženju."

S lijeva na desno: Sospiro Erba Pura (100 ml) - 1.549,00 kn (Douglas); Chanel Coromandel - cijena na upit (Chanel make-up studio)

Sementa Rajhard:

"Meni je najdraži Sospiro Erba Pura jer je malo jači i dugotrajniji. Zapravo ga uopće ne osjetim kad ga nosim, što je dobro. Barem tako kažu." 

Sospiro Erba Pura (100 ml) - 1.549,00 kn (Douglas)

Doris Pinčić Rogoznica:

"Ja baš i nisam neki osobiti fan parfema jer su mi svi ti mirisi preintenzivni. Na drugima su mi skroz okej, a ja najviše volim miris čiste kože, malo dezodoransa i to je to. Kad bih morala izdvojiti jedan, to bi onda bio Dior J'adore."

S lijeva na desno: Dior J'adore (30 ml) - 525,00 kn (notino.hr)

Posjeti Miss7.24sata.hr