Povratak u djetinjstvo: Tko je ovaj "mali dečko"?

instagram@ orlandosilverfox
Šiškice i kratka plava kosa bili su zaštitni znak gotovo svakog djeteta koje je odrastalo 90-ih godina
Vidi originalni članak

"Tko je ovaj mali dečko koji jedva može zatvorit usta jer ima prevelike zube", stoji u opisu fotografije koju je na svom Instagramu objavila poznata hrvatska kolumnistica, voditeljica te stand up komičarka. 

Iako je njezina kosa danas puno duža i dalje je vjerna svjetlijim nijansama, a jedine dvije stvari koje su se promijenile u posljednjih dvadesetak godina su - smisao za modu (srećom!) i činjenica da je danas uglavnom viđamo s osmijehom od uha do uha (opet srećom!). Naravno, sada već sasvim sigurno možete pogoditi kako nije riječ o nikakvom dječačiću već o Andrei Andrassy.

Nije trebalo proći puno vremena da se mnogi "prepoznaju" u njezinoj fotografiji iz djetinjstva i to zahvaljujući isključivo frizuri kakvu je nosila većina (naj)mlađe populacije u to vrijeme.

"To je ta "mama style frizura" ja mislim da smo je svi imali,ipak mama šiša najbolje", samo je jedan u nizu komentara na tu temu. 

Ipak, većina dama je istaknula kako su zahvaljujući roditeljskom (ne)ukusu redovito izgledale kao dječaci, a u nekim slučajevima su zbog frizure okusile i prva ljubavna razočaranja.

"Kad mi je simpatija došla u 8. razredu doma i vidio sliku na zidu pitao me: to ti je bratić? Kak' to da ga držiš na zidu? A ja na to: Ne...To sam ja u prvom razredu...", napisala je jedna Andreina čitateljica i sve dobro nasmijala.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr