Potvrđeno je! Meghan i Harry napuštaju kraljevsku obitelj i sele na drugi kontinent

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Medijske špekulacije pokazale su se točnima - Vojvode od Sussexa napuštaju Veliku Britaniju
  • U službenoj objavi na svom Instagram profilu Meghan i Harry najavili su preseljenje u Sjevernu Ameriku
  • Odstupili su od obavljanja kraljevskih dužnosti, no ipak su zadržali dane im titule vojvoda

Nagađanja su se pokazala točnima - Harry i Meghan odstupili su s kraljevskih dužnosti! Službenu vijest o tome kako napuštaju kraljevske dužnosti s pratiocima su podijelili putem službenog Instagram profila. "Nakon višemjesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji. Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu. Vašim se poticajima, naročito tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo spremno za nove prilagodbe." - stoji u priopćenju.

 

S kraljevskog dvora Meghan se opet našla na meti kritika: "Jeste li ikada vidjeli kraljicu ili Kate da to rade? Tako neukusno"

Planirana selidba

Ujedno, potvrdili su i naklapanja o seobi na sjevernoamerički kontinent. Ako je vjerovati poznavaocima prilika u kraljevskoj obitelji Vojvotkinja i Vojvoda od Sussexa sa sinom Archiejem preselit će u Kanadu. "Sada planiramo uravnotežiti svoje vrijeme između Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Amerike, nastavljajući poštivati ​​našu dužnost prema kraljici, zajednici i našim zaštitnicima. Ova zemljopisna ravnoteža omogućit će nam da odgojimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a također će pružiti našoj obitelji prostor da se usredotoči na sljedeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta" - dodali su.

Život bogatih Zaviri! U ovoj oazi nevjerojatnog luksuza Harry i Meghan proveli su ove blagdane

Obitelj bez komentara

Ipak, odlučili su zadržati udijeljene im titule te su najavili kako će rado nastaviti suradnju s Elizabetom II. "Radujemo se što ćemo s vremenom podijeliti sve detalje ovog uzbudljivog sljedećeg koraka jer nastavljamo suradnju s Njenim Veličanstvom Kraljicom, Princom od Walesa, Vojvodom od Cambridgea i svim relevantnim stranama. Do tada, prihvatite našu najiskreniju zahvalnost za vašu stalnu podršku" - zaključio je par. Buckinghamska palača je prenijela isto priopćenje, no nitko od preostalih članova kraljevske obitelji nije javno komentirao ovu odluku.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr