Ponovni susret Carrie i Mirande probudit će nostalgiju u vama

themoviedb
Polovica slavne četvirke susrela se na premijeri serije, a dvije glumice vratile su nas u vrijeme Seks i grada
Vidi originalni članak

Iako nova serija Sarah Jessice Parker nema veze sa Seks i gradom, premijera Divorce ujedinila je polovicu omiljene četvorke. Na crvenom tepihu pozirala je zajedno s Cynthiom Nixon i vratila nas u vrijeme kada je slavna četvorka vladala malim ekranima. Njih dvije odlične su prijateljice i u stvarnom životu te se, očito, zajedno zabavljaju jednako dobro kao i u seriji, a sigurni smo i da bi Carrie i Miranda odobrile ove outfite.

Iako se Samantha (Kim Cattrall) i Charlotte (Kristin Davis) nisu pojavile na premijeri, pridružio im se Mario Cantone koji je u seriji glumio Anthonya Marentina, Charlotteinog organizatora vjenčanja. 

Lijepo je vidjeti da stare kolege podržavaju Sarah u njenom novom projektu i to 12 godina nakon zadnje epizode Seks i grada, a iako se glumica na male ekrane vraća s novom serijom, nema ništa protiv ideje da ponovno glumi Carrie te je čak natuknula i da postoji mala šansa za to:

"Moguće je da će se snimati novi Seks i grad i mislim da nijedna od nas to nije odbila", izjavila je za Press Association. "Samo što, ako i do toga dođe, nisam sigurna hoće li biti riječ o seriji ili filmu."

Posjeti Miss7.24sata.hr