Poljupcem pred objektivom Lejla i Tarik raznježili mnoge: "Hollywood nema takav par!"

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Već godinama Lejla i Tarik pokazuju kako su jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni
  • Uskoro će proslaviti i 13. godišnjicu braka, a čini se kako njihova ljubav nimalo ne blijedi
  •  Supružnicu su mnoge tako raznježili fotografijom na kojoj su izmijenili poljubac i izgledaju poput friško zaljubljenog para!

Lejla i Tarik Filipović slove za jedna od najskladnijih bračnih parova. Vjenčali su se prije gotovo 13  godina, a sudeći prema njihovim objavama, zaljubljeni su kao prvog dana. Njihove pratitelje posebno je raznježila fotografija na kojoj je par pokazao kako provodi vrijeme sa svojim psom na omiljenoj lokaciji Zagrepčana. Opuštajuće okruženje jarunskog jezera, Lejlu i Tarika potaknulo je i na izmjenjivanje nježnosti, točnije poljupca. 

Sretan rođendan "Nepravdi i udaraca si izdržala i previše"... Tarik uputio emotivnu čestitku za Lejlin rođendan

Fotografija koju su objavila Lejla na svome Instagram profilima razdragala je mnoge njezine pratitelje, a znakom srca popratila je i pjevačica Nina Badrić

‘’A slatkice’’, ‘’Svjetski, a naši’’, ‘’Nema Hollywood takav divan par, bravo Filipovići’’, ‘’Savršen par’’, ‘’Divni Filipovići’’, ‘’Lijepi i dragi’’, samo su neki od komentara. 

Fotku na kojoj su pokazali da ih osim pufastih jakni i toplih kapa grije i ljubav, objavio je i Tarik na svome Instagram profilu. 

Tarik i Lejla Filipović godinama su bili poznanici, a onda je nakon jedne kave počela njihova ljubavna priča. Iako su par postali par 2006., svoju vezu potvrdili su tek sljedeće godine. Ljubavni odnos brzo se razvijao, a tada je jedan od najpoželjnijih neženja bivšu missicu zaprosio na vjenčanju svog prijatelja kojemu je bio kum.

Stars Lejla Filipović otkrila je li Tarik ljubomoran u braku koji traje već 12 godina

Vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007.godine u Zagrebu, dva mjeseca prije negoli je ona rodila njihovog sina Armana. U čarobnom ambijentu imanja pod Sljemenom u srpnju iduće godine svoje vjenčanje proslavili su s prijateljima i bližnjima. 

Glumac i voditelj nerijetko je medijima otkrivao koliko je zaljubljen u svoju suprugu. U intervjuu za Gloriju otkrio je kako su mu godine provedene s Lejlom najljepše u životu

Stara slika Lejla Filipović prisjetila se jedne od dražih fotografija sa suprugom. Kako su tada izgledali?

‘’Ljubav treba znati i sačuvati, ne uljuljkati se u svakodnevicu, nego je stalno oplemenjivati nježnošću i pažnjom'', rekao je Tarik koji svoju suprugu nerijetko iznenadi buketom cvijeća

Posjeti Miss7.24sata.hr