Pogledaj kakve tenisice nose poznate Hrvatice

Instagram
Da, sve smo lude za tenisicama! Otkad se ovaj trend vratio nose ga sve gradske trendseterice, uključujući i naše omiljene celebrity cure...
Vidi originalni članak

Posljednjih godina trend tenisica vratio se u punom mahu, a čini se kako su i brojne poznate Hrvatice odlučile dati predah svojim stopalima od visokih potpetica i za šetnju gradom ipak obuti udobne tenisice. Kako ih obožavamo svakodnevno stokati na Instagramu, tako smo primijetili da nose različite tenisice u različitim kombinacijama - sve jedna bolja od druge! I dok neke preferiraju potpuno sportski look, druge ih radije kombiniraju s trapericama ili haljinom. U svakom slučaju, naše poznate curke znaju da su tenisice centar svake kombinacije i predmet obožavanja koji stalno nose!

Lana i Bojana obožavaju bijele tenisice jer ih je lako nositi i kombinirati uz baš sve komade u ormaru!

Sandra Perković je u svojim Nike Air Jordanicama proslavila i novo zlato sa svjetskog prvenstva!

Zagrebačka dizajnerica Marina Lacković nosi popularne Yeezy tenisice...

 ...a manekenka Iva Leko obožava nešto jeftiniji Adidasov model koji većina djevojaka već ima u ormaru!

Ninu Badrić smo ove sezone vidjeli u tirkiznim tenisicama koje neodoljivo nalikuju na kultne Converse starke. I tako joj dobro stoje!

 Naša voditeljica Antonija Blaće za šetnju sa svojim četveronožnim ljubimcem uvijek bira udobne tenisice, baš kao i Korana Gvozdić koja bira crni model za svoje sportske kombinacije.

 

 Kako nositi fancy haljinu u kombinaciji s tenisicama pokazala nam je Ivana Mišerić i samo ćemo ti reći - ovaj styling KOPIRAMO!

Preslatka buduća mama Ljupka obožava kombinaciju haljina+tenisice, a za duge gradske šetnje i uživanje s kćerima zna koliko joj je potrebna udobna obuća. Obožavamo Ljupkin stil!

Posjeti Miss7.24sata.hr