Pjeva lijepo kao tata, a stvarno je preeezgodan! Znaš li čiji je on sin?

instagram @janko_popovic_volaric
Za oca je već poznato da je jedan od najboljih pjevača na svijetu, a sinove vokalne sposobnosti tek će nas oduševiti. Osim toga, obojica izgledaju fantastično!
Vidi originalni članak

Da Andrea Bocelli ima božanstven glas već dugo nije tajna, a u posljednje vrijeme slavni se tenor nastoji približiti novim tendencijama glazbe. Upravo zato snimio je nedavno s Ed Sheeranom duet njegove pjesme Perfect u talijansko-engleskoj verziji. Britanska publika za taj podvig nagradila ga je i Brit ''Icon'' nagradom, a on je iskoristio priliku da najavi svoj novi album simboličnog imena Si koji je izaći krajem listopada. Na albumu će se pronaći duet s Dua Lipom, a tko zna koja sve iznenađenja tek stižu.

Na novom albumu zasigurno će se naći i najnovija pjesma, objavljena prije svega nekoliko dana. Pjesma se zove Fall On Me, a Andrea ju je otpjevao s Matteom Bocellijem, svojim 21-godišnjim sinom. Stas i glas Bocellija juniora pravo nam je (ugodno!) iznenađenje! Zanimljivo je da je pjesma snimljena kako bi bila glazbena podloga novom Disney crtiću nazvanom Orašar i četiri kraljevstva.

Iako nas je hit s ocem baš iznenadio, čini se da je glazbeni uspon mladog Bocellija započeo već davno. Sam otac je izjavio da mu je glazbeni gen naprosto ugrađen s rođenjem.  Ipak, Matteo nije jedino dijete koje je naslijedilo očev glazbeni talent.  Nadaren je i drugi sin Amos koji će također gostovati na očevu novom albumu, ali u ulozi pijanista. Matteo i Amos Andreini su sinovi iz prvog braka s Enricom Cenzatti. Iz drugog braka s Veronicom Berti, pak, Andrea ima malenu kćerkicu Virginiju o čijem je glazbenom talentu još uvijek rano govoriti. 

Što se Mattea tiče, čini se da mu se smiješi i manekenska karijera. Već je snimio nekoliko važnih modnih kampanja. U jednoj od njih partnerica mu je bila J.Lo...

...a u drugoj it manekenka nove generacije - Bella Hadid! Moramo priznati da mu stvarno zavidimo - lijep, mlad, perspektivan i tata mu je Andrea Bocelli. 

Posjeti Miss7.24sata.hr