Pitali smo poznate cure koliko im znači njihov pas. Raznježile smo se

Miss7/Instagram/Facebook
Ne moramo posebno ponavljati kako je pas čovjekov najbolji prijatelj ili za mnoge, član obitelji. Ove poznate Hrvatice otkrile su im koliko ima njihov čupavac znači u životu
Vidi originalni članak

Prijatelj, član obitelj, ali i zaštitnik koji pruža bezuvjetnu ljubav. Sve su to odlike malog sisavca koji nam može toliko uljepšati život. Ili ga katkad zagorčati, no što znači nekoliko potrganih jastuka i ižvakanih cipela u odnosu na sreću koju psi mogu pružiti u životu? Neke poznate Hrvatice svoje psiće ponosno pokazuju i na društvenim mrežama, a nije rijetkost niti da ih vode sa sobom gdje god stignu. Evo što su nam o svojim ljubimcima otkrile: 

Tatjana Jurić i Jackica i Baks

"Naši Jackica i Baks, naši obiteljski psi su ravnopravni članovi naše obitelji. Ravnopravni, da ne kažem i povlašteni. To koliko ljubavi, sreće i razumijevanja, ali i brige i strpljenja te životinjice mogu donijeti, mogu shvatiti samo vlasnici kućnih ljubimaca. To je bogatstvo koje nema cijene. A tu su i oni koji više nisu s nama: Bruno i Boss. Često mislimo i na njih."

Franka i Oskar

"Moj Oski je moj dobar prijatelj, cimer i svakodnevni izvor pozitivne energije. Svaki zagrljaj riješi negativnu energiju. Psi su zakon!"

Lana Jurčević i Šnicka

"Bićence koje ovisi samo i isključivo o nama i koje je nemoćno ako je ostavljeno i samo. Meni je moj pas izvor veselja, aktivnosti i sreće. Tjera me u šumu, tjera me na red i sve dobro što čovjeku treba. Oduvijek sam voljela životinje i zauvijek ću jer kad se sjetim 100 situacija i loših raspoloženja iz kojih nas dižu nekom simpatičnom glupošću koju naprave. Ili jednostavno osjećaju da ti trebaju dati ljubav jer taj moment ili taj dan nisi najbolje..."

Domenica i Zara

"Ne mogu opisati kolika je to zapravo ljubav. Nisam znala dok je nisam dobila, ali mogu reći da mi je doslovno uljepšala život. Provodimo puno vremena zajedno: obožavamo obje biti u prirodi i dugo šetati uz more. Svaki dan s njom je neopisivo veselje." 

Maša Zibar i Buda

"Moj pas je primjer najboljeg prijatelja i neizrecive ljubavi. To je posebna povezanost koju možeš osjetiti samo ako imaš ljubimca. Uvijek spreman na igru, blesavoće, ali i puno maženja".

Posjeti Miss7.24sata.hr