Pijanstva, nasilje, krađe... Ove zvijezde nisu uspjele skriti svoju mračnu tajnu

Vidi originalni članak
  • Prije ili kasnije, istina izađe na svjetlo dana 
  • Premda se to ne bi reklo za ove globalno poznate osobe, svaka je skrivala neku mračnu tajnu 
  • Otkrit ćemo ti dugo čuvane tajne slavnih osoba – koje su 

Otkrit ćemo ti najmračnije tajne poznatih i slavnih – garantiramo ti da ćeš neke od njih odjednom gledati u drugom svijetlu…

Kristen Stewart: kad je zvijezda filmskog serijala „Sumrak saga“ javno obznanila svoju vezu i veliku ljubav s filmskim partnerom Robertom Pattisonom, bila je to velika senzacija. Međutim, ljubavna sreća nije dugo trajala. Naime, 2012. godine je glumica punila novinske retke – otkrilo se da je za vrijeme veze imala aferu s režiserom Rubertom Sandersom. Obje veze su danas prošlost. 

Jennifer Lawrence: glumica je trenutačno jedna od najtraženijih hollywoodskih zvijezda. Slovi kao prava čistunka. Barem je tako bilo do 2014. godine kad su se – nakon što je hakirano njeno računalo – na Internetu pojavile slike gole Jennifer. 

Bar Rafaeli: lijepa manekenka imala je problema s plaćanjem poreza. Zbog toga je čak bila uhićena te je nekoliko sati morala provesti u zatvoru. Klasični slučaj „Good girl gone bad“. 

Charlize Theron: teško možemo i zamisliti što je sve glumica morala proživljavati u mladim danima. Naime, njenog oca je ubila njena vlastita majka. Ona je djelovala u nuždi, jer je ovaj došao pijan kući te uperio pištolj u Charlize.  

Emma Roberts: poznata nećakinja Julije Roberts ne preže ni od čega. Čak i kad je riječ o nasilju. Navodno se jednom posvađala s dečkom, a ovaj je razbijenog nosa završio na policiji. U međuvremenu su se zaručili. Možemo se samo nadati da je to bio izoliran slučaj. 

Halle Berry: i ova glumica je imala teško djetinjstvo. Godinama je morala gledati kako njen otac zlostavlja njenu majku i sestru. Glumica ni danas ne želi baš pričati o tim događajima.

Ashton Kutcher: on ima najmračniju tajnu od svih. Prije nekih 17 godina je djevojka glumca hladnokrvno ubijena u svom domu. Ubojica je bio njen susjed koji je povremeno popravljao stvari po njenoj kući. On ju je iznenadio pod tušem dok se spremala za spoj s Ashtonom. Ubio ju je tako da joj je prerezao vrat. Nakon što je Ashton više puta zvonio, a ona nije otvarala, glumac je ugledao kroz prozor mrlje od krvi. Navodno je tek sljedeći dan pozvao policiju, jer je smatrao da su mrlje krvi zapravo mrlje od crnog vina. Ashton je jedno vrijeme bio osumnjičen da je on ubojica. Međutim, pravi ubojica je ubrzo uhvaćen i od tada sjedi u zatvoru. 

Jennifer Lopez i P. Diddy: pjevačica i njen tadašnji partner P. Diddy imaju puno toga mračnoga na savjesti – 1992. godine uhićeni su u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posjedovanja oružja. Zašto i otkuda im – to nije poznato. 

Meg Ryan: glumica je prevarila svog supruga Dennisa Quaida s drugom glumačkom zvijezdom – ni manje ni više nego Russellom Croweom. 

Paris Hilton: vožnja bez vozačke dozvole i vožnja pod utjecajem droge – hm, pa bilo je to zapravo za očekivati koliko je tulumarila. 

Winona Ryder: u 90-tima je Winona bila jedna od najomiljenijih glumica u Hollywoodu. Međutim, 2002. godine se list okrenuo te se o  Winoni počelo govoriti u drugom kontekstu. Naime, uhićena je jer je u trgovini ukrala dizajnersku robu u vrijednosti od 1000 dolara. 

Woddy Allen: režiser je više od 10 godina bio u vezi s glumicom Miom Farrow. Međutim, veza je pukla kad je jednog dana u njihovoj kući otkrila fotografije na kojima je njihova kći Soon-Yi gola. Njihov sin Dylan izjavio je da je Allen zlostavljao svoju posvojenu kći. 

Reese Witherspoon: slatka glumica može i malo drugačije. Postoji video na kojem pijana vrijeđa policajca. Teško je to zamisliti, zar ne? 

Posjeti Miss7.24sata.hr