Pamela Ramljak priznala da prije pet godina nije ni pomišljala da će ovako izgledati njezino ljetovanje

Instagram Pamela Ramljak
Vidi originalni članak
  • Ljetni odmor u društvu supruga, sina i kćeri provodi pjevačica Pamela Ramljak, a jedna od destinacija koju su posjetili bio je i Dubrovnik
  • Ipak, 41-godišnjakinja je priznala kako do prije pet godina nije mogla ni sanjati da će ovako provoditi svoj godišnji odmor i odlazak na more
  • Naime, put do majčinstva za pjevačicu nije bio posut ružama, a u više je navrata javno progovorila o problemima s začećem na koje je naišla

Pjevačica Pamela Ramljak s obitelji trenutno uživa u ljetnom odmoru, a jedna od destinacija na koju su se zaputili bio je Dubrovnik. Pratiteljima na društvenim mrežama 41-godišnjakinja je spremno otkrila kao je ovaj grad njezina ljubav iz srednje škole te da vjeruje kako će ona trajati cijeli život.

U društvu supruga Mladena Salajstera, sina Antuna i kćeri Marie, pjevačica se zaputila i u obilazak dubrovačkih gradskih zidina. Tom prilikom objavila je na Instagramu i zajedničku obiteljsku fotografiju, a u opisu iste je otkrila kako do prije nekoliko godina nije mogla ni zamisliti ovakvo ljetovanje.

Stars Sretna obitelj! Darijo i Mirela Srna s djecom uživaju na odmoru, objavili su rijetku zajedničku fotografiju

"Da mi je prije pet godina netko rekao da će ovako izgledati moj odlazak na more, život i da će tu doći ovo dvoje naših duša... Uh, ne bi vjerovala. Nikad nije kasno ( ali bolje krenuti ranije). 'Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se'", stoji u opisu spomenute fotografije.

"Divni ste", "Predivna obitelj", "Predivni, zaslužila si", "Simpatično društvo", samo su neki od komentara u kojima su pratitelji izrazili svoje oduševljenje.

Znate li ijednog muškarca koji dan prije godišnjeg uzima slobodno radi pakiranja? Bravo, ne znam ni ja

Stars Pamela Ramljak pokazala nevjerojatne trbušnjake i otkrila kako vježbanje - uopće nije zahtjevno!

Podsjetimo, put do majčinstva za Pamelu nije bio posut ružama. Pjevačica je javno hrabro progovorila o gubitku trudnoće prije rođenja sina te problemima sa začećem, kao i trombofiliji, poremećaju zgrušavanja krvi koji može biti uzrok brojnih komplikacija u trudnoći. Više o ovoj temi možeš pročitati u intervjuu koji je Pamela Ramljak svojedobno dala za portal missMAMA.

Posjeti Miss7.24sata.hr