Pamela Ramljak javila se iz novog stana i otkrila planove uređenja, a mnoge su komentirale njezin izgled

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Pamela Ramljak već nam je ranije ukazala da joj uređenje interijera i eksterijera odlično ide od ruke
  • Mnogi zato s nestrpljenjem iščekuju rezultate uređenja u njezinom novom stanu
  • Mama malih Antuna i Marie otkrila je kakvi su joj planovi s velikom terasom,a  mnoge su zamijetile njezin mlađahan i prpošan izgled

Nakon što je prodala stan čijem su se ukusnom uređenom interijeru divili mnogi, novopečena mama Pamela Ramljak svojim pratiteljima na Instagramu omogućila je da zavire i u njezin novi dom. Mnoge je oduševila njezina prostrana terasa, jedan od aduta stana koja  se pruža na čak 45 kvadrata. Pamela se javila upravo s ovog mjesta, na kojem će sigurno stvarati mnoge ugodne uspomene sa svojom obitelji, a i otkrila je što planira poduzeti oko uređenja. 

Stars Pamela Ramljak dala naslutiti kamo se seli nakon što je najavila prodaju prekrasnog stana

‘’Prva fotka na novoj terasi. Odlučila sam da ću namještaj i cvijeće za nju uzeti na proljeće (ako izdržim ), a za sad ću uživati u pogledu‘’, rekla je Pamela.

Terasa koju okružuje smirujuće gusto zelenilo smještena je u manje užurbanom dijelu Zagreba, a pruža niz mogućnosti kako je 15 kvadrata terase natkriveno

‘’Ja zamišljam kako snijeg pada i piješ toplu čokoladu. Imaš lijep pogled na zelenilo od bijelih pahulja’’, sugerirala je jedna pratiteljica. 

Sretna vijest Pamela Ramljak rodila je drugo dijete, na prinovi joj čestitale brojne poznate Hrvatice

Mnoge nisu sakrile oduševljenje terasom, ali i primijetile su zavidnu Pamelinu liniju i mlađahan izgled, samo nešto više od dva mjeseca nakon što je na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Mariu. Pamela je izgledala uistinu preslatko u kariranoj kratkoj haljinici koju je iskombinirala sa štramplama s apliciranim zečićima i crvenim lakiranim gležnjačama. 

‘’Super, izgledaš kao djevojčica’’, ‘’Prekrasna’, ‘’Kad ti stojiš na terasi, cvijeće ne nepotrebno’’, ‘’Blistaš, super ti stoji’’, samo su od neki od komplemenata koje je 40-godišnja pjevačica od svojih pratiteljica. 

Stars Pamela Ramljak odmah pohitala u IKEA-u kako bi preuredila terasu. I baš dobro izgleda!

Mnoge su sa zanimanjem pratile uređenje balkona u prijašnjem stanu koje je Pamela podijelila na Instagramu, a vjerujemo kako će i uređenje nove terase mnogima poslužiti kao inspiracija. Hoće li Pamela izdržati a da ne uredi terasu do proljeća, ostaje za vidjeti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr