Ovo su curice koje Beyoncé obožava

Facebook/Predrag Suka
Jedna od najvećih glazbenih diva današnjice, Beyoncé, izbacila je novi singl i pripadajući video "Freedom", a kao glavne glumice u videu su djevojčice iz raznih zemalja svijeta...
Vidi originalni članak

Beyoncé je prava predvodnica pokreta za ženska prava. Tako je svestrana pjevačica još jednom dokazala da njezine pjesme imaju snažno značenje, te u istom trenu poručuju ženama: borite se za svoja prava. U povodu izlaska novog singla Freedom Beyoncé je pozvala djevojčice diljem svijeta da se udruže, pjevaju i plešu zajedno. U novom video spotu djevojčice izvode "lip sync" i slave Dan djevojčica koji se službeno slavi 11. listopada, što je i datum izlaska singla.

Također, dan koji slavi djevojčice i mlade žene je povezan s projektom Chime for Change. Radi se o globalnoj kampanji koja je pokrenuta 2013. godine pod sponzorstvom brenda Gucci te Keringa, korporacije koja drži spomenuti brand. Kampanju su pokrenule Beyonce i Salma Hayek, čiji suprug je François-Henri Pinault, vlasnik Keringa. 

QUEEN BEY Kakav outfit: Beyonce zna da trudnička moda nikako ne treba biti dosadna

Kampanja se zalaže za borbu protiv siromaštva i gladi, a Beyoncé je nedavno je izdala i singl remix "Mi Gente", koji također ima humanitarnu notu. Naime, novac od tantijema pjesme će biti doniran žrtvama Meksika, Puerto Rica i ostalih područja koja su bila zahvaćena uraganom.

Posjeti Miss7.24sata.hr