Ovi su se poznati Hrvati toliko promijenili da nakon 15 godina ne liče sami na sebe

Davor Puklavec/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Izgled se mijenja, kao i trendovi, a najbolji dokaz za to su - stare fotografije
  • U arhivi smo pronašli nekoliko njih koje pokazuju domaće zvijezde u nešto drugačijem izdanju od današnjeg
  • Evo kako su izgledali naši estradnjaci prije 15-ak godina, usred diskutabilnih 2000-ih, i koliko se promijenile Žanamari Perčić, Maja Šuput, Indira Levak i mnogi drugi

Prošlost nas, htjeli mi to ili ne, prati u stopu. Iako bi mnogi ponekad fotografije iz mlađih dana poželjeli izbrisati zbog odjeće ili frizure koju su obožavali, upravo to mladost čini simpatičnom i vrijednom sjećanja.

Sve je to dio nas i puta koji nas je doveo na mjesto na kojem smo danas, a isto vrijedi i za slavne osobe. Zato smo zavirili u arhivu i pogledali kako su to naši estradnjaci izgledali nekad i što se promijenilo u posljednjih 15-ak godina.

Dok je za neke promjena bila stilska, drugi su mijenjali boje kose, ali i obavili pokoji estetski zahvat, a nekima je pak promjena stigla samo u vidu vremena. Evo kako su izgledali naši pjevači u vrijeme 2000-ih godina, kad su trendovi u svijetu ljepote i mode bili nešto drugačiji.

1. Petar Grašo

Petar Grašo u posljednjih se 15-ak godina i nije puno promijenio, ali ipak mu je stil nešto drugačiji. Na fotografiji s Tončijem Huljićem bio je u Saloonu na proslavi nakon premijere predstave "Groznica". Grašo je bio obožavatelj kožnih jakni i baggy hlača.

2. Nina Badrić

Nina Badrić i Petar Grašo fotografirani su u 2005. godine na generalnoj probi uoči dodjele diskografske nagrade Porin. Nina je tada nosila šarenu košulju V izreza koju je kombinirala s crnim hlačama i visokim crnim čizmama, a look je upotpunila nekad omiljenim velikim i okruglim naušnicama.

Stars Ove ljepotice smo obožavali 80-ih i 90-ih. Kako su tada izgledale, a kako izgledaju danas?

3. Toni Cetinski 

Toni Cetinski ostao je vjeran svom stilu i izražaju sve do danas. Za nastup 2005. godine na dodjeli diskografske nagrade Porin odjenuo je bijelu dugu košulju i preko nje sivi sako. 

4. Žanamari Perčić

Žanamari Perčić ( tada Lalić) od 2005. godine do danas se poprilično promijenila. Tada je obožavala popularne traperice niskog struka i upečatljice košuljice V izreza koju je uoči dodjele nagrade Porin kombinirala s kratkom bundom ružičaste boje i životinjskog uzorka.

5. Maja Šuput

Maja Šuput na ovoj fotografiji ima 25 godina, a fotografirana je 2004. godine. Na početku je karijere bila dio grupe Enjoy, a ubrzo je postala mlada zvijezda. Odjevena je bila u zeleni sako, suknju s čipkom i bijelu majicu s tada popularnim raskošnim nakitom oko vrata, a snimljena je na modnoj reviji dizajnerskog dvojca eNVy room.

Stars Jelena Rozga 'slavi' 25 godina karijere, pogledaj kako je nekad izgledala: "Bilo je svega!"

6. Jacques Houdek

Jacques je 2005. godine u društvu Arsena Dedića čekao na probi uoči dodjele nagarada Porin, a pojavio se u opuštenom i sportskom izdanju s uvijek stiliziranom frizurom.

7. Luka Nižetić

Maja Šuput i Luka Nižetić pozirali su 2007. godine na Trgu bana Josipa Jelačića gdje je održan koncert  Zaklade Ane Rukavine "Želim život." Maja je bila plavuša, a Luka je svoju kosu skrivao pod šiltericom.

8. Indira Levak

 

Ovako je izgledala Indira Levak 2005. godine kada je sa svojom tadašnjom grupom Colonia potpisala ugovor s diskografskom kućom Menart. Uz nju su i kolege Boris Đurđević i Tomislav Jelinić.

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr