Ovi poznati su možda ipak pretjerali s plastičnim operacijama, slažeš li se?

miss7/Getty Images
Vidi originalni članak
  • Slavne osobe često naprave poneke korekcije na svome licu i tijelu.
  • Ponekad ih ni ne primijetimo - dok postoji i druga krajnost. Neki su toliko pretjerali da su se doveli do neprepoznatljivosti
  • Mi smatramo da su ipak pretjerali u korekcijama, a što ti misliš?

Umjesto da izgledaju mlađe i svježe, što im je bio cilj, brojni poznati su se zaigrali i pretjerali s estetskim zahvatima. Osim što u javnosti izazivaju zgražanje, potrošili su i pravo malo bogatstvo da bi sakrili i/li ispravili nedostatke koji su ih mučili. 

LARA FLYNN BOYLE

Iako poznata 48- godišnja glumica nikad nije priznala niti progovorila o svojim estetskim operacijama, ne može se ne primjetiti kako se Lara 'zaigrala'. U jednom intervjuu 2015. godine Lara je rekla da je razmišljala o povećanju grudi, ali nije to učinila jer je u prošlosti bila žestoka protivnica estetskih operacija. Glumica, poznata po ulozi u kultnoj seriji 'Twin Peaks' izgleda otečeno, a usnice su joj sve veće. 

MELANIE GRIFFITH

Glumica koju su mnogi smatrali seks simbolom 80-ih godina, poprilično je pretjerala s estetskim operacijama da gotovo više ne nalikuje na sebe. Ova 61- godišnjakinja prije dvije godine progovorila je o zahvatima koje je radila. Rekla je kako nije primjetila da je pretjerala s estetskim operacijama sve dok drugi nisu počeli govoriti 'O Bože, što je to napravila?!'. To ju je jako pogodilo te je otišla drugom doktoru i zamolila ga da popravi ono što su joj drugi doktori napravili.

Kakva majka... Želi da joj 14-godišnja kći ode na plastičnu operaciju jer "ružni ljudi ne doguraju daleko"

MICKEY ROURKE

Nekadašnji seks simbol za kojim su ludovale žene diljem svijeta, postao je još jedna žrtva plastičnih operacija. Danas ovaj 66-godišnjak izaziva zgražanje javnosti zbog lica koje mu se deformiralo. Mickey je samo nos operirao pet puta, prvi put zbog boksačkih ozljeda, ali taj posjet kirurgu nije dobro završio i kako je sam Mickey otkrio, od tada je sve krenulo nizbrdo. 

DOMAĆE ZVIJEZDE Prisjetili smo se kako su nekad izgledali naši poznati

MEG RYAN

Kraljica romantičnih komedija 56- godišnja Meg Ryan nekad je bila holivudska slatkica, no nakon plastičnih operacija svoje lice je dovela do neprepoznatljivosti u posljednjih desetak godina. Može se primijetiti kako je zategnula lice i popunila usnice, pa joj se lice samim time izobličilo. Sama glumica nikad nije priznala da je radila korekcije na licu, ali one su i više nego vidljive.

DONATELLA VERSACE

Dizajnerica koja stoji iza obiteljskog brenda Versace, 63- godišnja Donatella, plijeni pozornost javnosti već godinama zbog svog izgleda. Devedesetih godina prošlog stoljeća je krenula s plastičnim operacijama i otad se jako promijenila te sve manje nalikuje na sebe. I sama dizajnerica je jednom prilikom izjavila: ''Točno je da sam koristila botoks, ali samo za lice, ne i za tijelo. Zar niste čuli koja je tajna mog mladenačkog izgleda? Spavam u zamrzivaču svake večeri.''

Stars Hana Rodić odgovorila svojim fanovima na pitanje: Hoćeš li ići na operaciju grudi?

Posjeti Miss7.24sata.hr