Ovi dijelovi tijela poznatih postali su trend plastične kirurgije

Getty Images
Svatko od nas ima neki svoj model ljepote, a mnogi upravo taj model traže u zvijezdama - bilo da se radi o usnama Angeline Jolie ili grudima Emily Ratajkowski
Vidi originalni članak

Plastične operacije kojima ljudi pokušavaju ličiti na svoje omiljene zvijezde i nisu nam neka novost, ali u ovo nevjerojatno promjenjivo doba dijelovi tijela brojnih zvijezda postali su gotovo pa standardi savršenstva, a samim time i trendovi estetske kirurgije. Prije desetak godina, guza J.Lo bila je jedan od poželjnijih dijelova tijela koji su vladali ovom industrijom, a sada je ipak nova guza kraljica plastike. Kao i svugdje, tako i u svijetu plastične kirurgije - trendovi dolaze i odlaze, a iza njih stoje ni više ni manje nego tvoje omiljene zvijezde. U nastavku otkrivamo koje zvijezde (i njihovi krajnje neobični dijelovi tijela) danas oblikuju industriju plastične kirurgije. 

Bella Hadid: noge

Nema šanse da proteklih godinu dana nisi čula za "thighlighting"— proceduru koja uključuje lifting bedara, implantante u listove te vanjsko i unutarnje konturiranje i liposukciju bedara. Ovaj je veliki trend plastične kirurgije postao šokantno popularan upravo zbog Belle Hadid. Ovaj je tretman predviđen za djevojke koje se žale oko "manjka volumena na stražnjici, opuštenih bedara, celulit te premalu rupu između nogu". Da, dobro si čula, žene diljem svijeta pokušavaju rekreirati noge Belle Hadid sa gomilom operacija, a sve s ciljem izduženog i tanjeg izgleda nogu.

Bella Hadid

Emily Ratajkowski: pupak

Umbilikoplastika. Ili drugim riječima, operacija pupka. I da, to stvarno postoji. Stručnjaci govore kako je za trend "lijepog" pupka kriv trbuh Emily Ratajkowski. Njezin je pupak ovalan, vertikalno položen, zbog čega cijeli torzo izgleda izduženije, a trbušnjaci izraženije. Jessica Simpson i Victoria's Secret modeli još su jedan popularan zahtjev, kao i Britney Spears koja je i započela trend pokazivanja pupka još prošlog desetljeća.

Emily Ratajkowski

Kendall Jenner: bradavice

Kao što je Kylie Jenner učinila s usnama, a Kim Kardashian sa svojom stražnjicom, tako je i Kendall Jenner u svijetu plastične kirurgije popularizirala svoje bradavice. Žene diljem svijeta podvrgavaju se tretmanu popunjavanja bradavica s filerima tako da izgledaju veće i izraženije. Ono što žene žele su prpošne bradavice koje se uvijek nekako naziru kroz odjeću, pogotovo kad ne nose grudnjak. Dok neki kažu kako je ovo jako ženstveno i seksi, drugi ipak misle da je neukusno i samo provokativno...

Kendall Jenner

Meghan Markle: nos i pjegice

Nesavršenosti su IN! Od kraljevskog vjenčanja pa do danas, plastični kirurzi diljem svijeta primjećuju velik interes za rekreiranjem nosa Meghan Markle. Ovo je doduše znak da se i plastična kirurgija kreće u smjeru promjena nešto prirodnijeg izgleda, s obzirom na to da Meghan ipak ima malu grbicu na nosu. Nadalje, njene pjegice također su postale inspiracijom u svijetu ljepote - srećom, za ovaj trend ne trebaš ići pod nož! Pjegice je moguće dobiti polu trajnim tetovažama ili jednostavno makeupom.

Meghan Markle

Miranda Kerr: rupice na obrazima

Dimpleplasty - operacija inspirirana Mirandom Kerr, kojom se stvara udubljenje nalik na rupice oko usta i obraza. Ovim se rezom stvara takozvani defekt u mišiću obraza zbog čega pacijent dobiva rupice u obrazima kada se smije. Preslatko? Da. Bizarno? Isto, da...

Miranda Kerr

Rihanna: nos

Osim princeze Meghan, i Rihanna je postala jednom od vodećih inspiracija za rinoplastiku. Ono što se ženama najviše sviđa na Rihanninom nosu je prije svega simetrija, suptilan zaokret na vršku te činjenica da je tako blizu lica. 

Rihanna

Posjeti Miss7.24sata.hr