Ove slavne cure vole marihuanu i nije ih briga što drugi misle o tome

YouTube Screenshot
U nedavnom intervjuu u showu Jimmyja Kimmela slavna oskarovka Charlize Theron je otkrila kako baš uživa u marihuani, da ima svog dilera i da joj pomaže protiv nesanice. No, nije jedina - dosta holivudskih žena je ili priznalo da uživa u travi ili je uhvaćeno s jointom u rukama
Vidi originalni članak

Charlize Theron nedavno je javno priznala da uz marihuanu lakše zaspi, a u mladosti ju je konzumirala na dnevnoj bazi, no kaže da svaodnevna uporaba nije dobra opcija jer - otupiš. Isto tako, i njezina majka uživa u marihuani toliko da slavnu oskarovku svako malo iznenadi novom slasticom s dodatkom marihuane koja je u Kaliforniji odnedavno legalizirana.

Kako u ovom trendu ne bi bila usamljena, i ove slavne žene su se našle na popisu ljubiteljica marihuane...

Jennifer Aniston
U teškim trenucima razvoda slavnoj prijateljici će sasvim sigurno pomoći ovaj čudotvorni pripravak. Ona je javno i to nekoliko puta izjavila da uživa u kanabisu, da bi ga preporučila svima, te da ne vidi štete u tome. Moramo priznati da nas je njezina izjava dosta iznenadila. 

Cameron Diaz
Za cool curu Hollywooda nije ništa neobično da povremeno uživa u travi. Možda nam se to čini samo zbog njezinih uloga, no sigurno je da Cameron Diaz možemo zamisliti da puši joint. Čak je u jednom intervju izjavila: "Išla sam u srednju školu sa Snoop Doggom. On je bio par generacija iznad mene - i prilično sam sigurna da sam jednom kupila od njega". Vjerujemo da bi mogao biti...

Rihanna
Možda nikad nije priznala, ali slika govori tisuću riječi, zar ne? Pjevačica s Barbadosa je više puta uhvaćena kako uživa u marihuani i to najčešće na nekoj slici s odmora. Slike s odmora na Havajima još uvijek postoje, zar ne?

Megan Fox
"Da se trava kod mene konačno legalizira, sigurno bih bila jedna od prvih koja bih ju kupila", izjavila je ova ljepotica. E, pa, dočekala je.

Madonna
U prošlosti je pušila marihuanu i često je to isticala u medijima. Nekad je na scenu znala doći toliko omamljena da se godinama poslije ispričavala za nebuloze koje je na sceni znala pričati.

Miley Cyrus
Mlada problematična pjevačica je travu nazvala najboljom drogom na svijetu, a nisu joj strane niti fotke s bongom u rukama. Da budemo precizni, njezin Instagram je 420 friendly (kodna oznaka za uživatelje marihuane, posebno na webu). 

Zvijezde Glumica priznala da je pila antidepresive u trudnoći

Lady Gaga
Uvijek voli istaknuti da je vrlo iskrena i da nastoji biti uzor mladima. Nakon što je priznala da za vrijeme skladanja pjesama voli popiti viski i popušiti joint je izjavila: "Da, ali ne pretjerujem. Ne želim poticati ovakvu vrstu ponašanja, niti želim da mladi ljudi pomisle da je takvo ponašanje poželjno. No, ne želim biti neiskrena, pa priznajem da povremeno pušim travu."

Kirsten Dunst
Simpatična glumica je još jedna od onih slavnih cura koje vole biti iskrene u svom pristupu. Jednom je izjavila: "Kada bi svi pušili marihuanu barem povremeno, svijet bi bio bolje mjesto."

Posjeti Miss7.24sata.hr