Ove poznate zvijezde imaju baš grozan modni ukus, vjerojatno najgori od svih slavnih - slažeš li se?

Screenshot/aperolspritzofficial Perez Hilton
Vidi originalni članak
  • Imati novac i biti poznat može dati sve alate potrebne za kupnju izvrsne odjeće i angažiranje stilista
  • Pa ipak to ne znači da sve slavne osobe koriste tu privilegiju
  • Neke zvijezde jednostavno ne vole pridavati pažnju ičemu što se tiče mode - a drugi se previše trude

Iako se neke poznate zvijezde jako trude oko stila, dok mu druge uopće ne pridaju pažnju, krajnji rezultat je isti - slavne osobe bez osjećaja za stil. Muškarci se često mogu izvući da se ne trude toliko, jednostavno zato što im zapravo nije uvijek stalo do stila. Ali kad ste poznati glumac koji redovito posjećuje crvene tepihe ili pjevač na pozornici pred milijunima ljudi - možda bi mogli pokušati obući nešto drugo osim obične majice?

Što se tiče poznatih žena, one koje su došle na najgore odjevene liste često se optužuje da se previše trude. Uostalom, upravo je Coco Chanel predložila da se skine jedna stvar sa sebe prije nego što napuštamo kuću. Ove su dame možda trebale isprobati tu metodu. Pa koje to poznate zvijezde imaju najgori ukus, točnije nemaju ukusa za modni izričaj?

Adam Sandler

Adam Sandler oblači se kao i svaki drugi 54-godišnji tata, što je u redu - ali jednostavno nije osobito moderno. Obožava vrećaste hlače i majice s kratkim rukavima. Na kraju, samo izgleda kao da se i ne trudi kad se ujutro obuče. 

Stars Konobarica koja poslužuje slavne složila je top listu po ljubaznosti: "Jedna zvijezda je baš bezobrazna!"

Ed Sheeran

Ed Sheeran je poput mlađe, britanske verzije Adama Sandlera - jer se oboje jednostavno ne trude jako na modnom planu. Ed često nastupa u trapericama i majici, a u međuvremenu imate pjevačice poput Ariane Grande koje usred svojih pjesama mijenjaju kostime. Možeš ti bolje, Ed.

Britney Spears

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Znamo da je Britney Spears u posljednje vrijeme puno toga prolazila pa joj možda osjećaj za stil jednostavno nije na prvom mjestu. Ili možda, budući da je to jedino nad čim ima kontrolu, to koristi kao način da to pokaže. U svakom slučaju, Britney se još uvijek oblači kao da je početak 2000-ih, a jednostavno nije.

Princ William

Volimo princa Williama. No, njegov osjećaj za stil dosadan je. Ima dovoljno novca da izgleda jednako elegantno kao i njegova supruga, no čini se da nosi samo plava odijela. Može izgledati dovoljno profesionalno za poslovni sastanak, a opet biti u modi. Dodaj malo boje, Will!

Justin Bieber

Kad god Hailey i Justin Bieber izađu, izgleda kao da je preslatka i super šik, a Justin je tu. Pjevačica se odlučuje za puno dukserica, trenirki i kapa. Nedavno je napustio kuću dok je još bio odjeven u pidžamu. Je li netko rekao Biebsu da više nije tinejdžer?

Björk

Islandska pjevačica Björk ima svoj stil što se tiče glazbe i mode - i on nije za svakoga. No, iako je sklona brojnim modnim promašajima,ona se čini prilično sigurnom u sebe i svoj stil. Moramo to poštivati ​​čak i ako ne voliš njene labuđe haljine.

Perez Hilton


Perez Hilton sada ima 40 godina i čini se da je malo prestar za bojati bradu u zeleno i nositi majicu s fotografijama lica. Šteta što nije pokupio više stilskih savjeta od svoje imenjakinje. Paris Hilton zna pravila modne igre, dok Perez nije ni na tragu mode. 

Nevjerojatno: 11 beba koje totalno izgledaju kao ove svjetski poznate zvijezde

Mark Zuckerberg

Zamisli da si milijarderka i da imaš sav novac na svijetu za odjeću - a onda samo odlučiš svugdje nositi plavo-sivu kapuljaču, majicu i traperice. To je doslovno direktor Facebooka Mark Zuckerberg. On se još uvijek odijeva kao da je na fakultetu. Unajmi stilista, Mark. To si definitivno možeš priuštiti.

Snooki

Iskreno rečeno, stil Nicole "Snooki" Polizzi se znatno poboljšao otkad se pojavljuje u TV seriji Jersey Shoreu. Čak je odustala i od šiški po kojima je bila poznata. No, veliki dio njezine garderobe i dalje se vrti oko životinjskih otisaka. Možda bi joj se svidjelo da isproba nositi malo neutralniju odjeću. 

Mickey Rourke

Stil glumca Mickeyja Rourkea nije sjajan, u najmanju ruku. Poput ove situacije s odrezanim kardiganom i trapericama. Podsjeća nas na tinejdžerku koja je obukla premalu trenirku.

Kanye West

Iako Kim Kardashian uvijek izgleda glamurozno na crvenom tepihu, Kanye West nije ništa naučio od svoje parterice. Za muškarca s modnom linijom, Kanyeov stil je prilično loš. Čak i kad se pojavljuje na modnim događajima godine jedva da može spariti običnu majicu i jaknu sa zatvaračem.

Justin Timberlake

Iskreno, Justin Timberlake pokazao je svijetu tko je kad se pojavio na American Music Awardsu 2001. u odijelu od trapera. Naravno, vjerojatno je naučio kako se umotati u odijelo za većinu njegovih događaja na crvenom tepihu, ali Justinova ležerna izdanja još uvijek pokazuju njegov nedostatak smisla za modu. 

Helena Bonham Carter

Iako Helenu Bonham Carter vole kao glumicu i ima talent - no ne i kad bira odjeću. Sklona je odjeći s mnogo slojeva, a krajnji rezultat je da samo izgleda natrpana hrpom tkanine.

Stars Ne peru se sve dok ne počnu smrdjeti: Ove holivudske zvijezde ne vjeruju u redovito tuširanje

Marilyn Manson

Iako pjevač često nosi podebljani crveni ruž i tamnu olovku za oči, te obožava crnu boju i kožne kombinacije jednostavno je previše i neukusno. No, poznat je po svom ekstravagantnom stilu i ponašanju, pa nas ne čudi što mu je i modni izričaj potpuno neskladan.

Posjeti Miss7.24sata.hr